11 December

Utvilad och pigg! Dock konstiga drömmar även i natt. Idag verkade kroppen vara sugen på något sjukt konstigt. Haha. Tur att jag slipper drömma om det i natt igen – då jag ska äta det till lunch. Helskumt det där. Fattar inte hur tankarna kan vara så upptagna med något så oviktigt egentligen. 
Nåväl, en ledig tisdag väntar idag för mig. Eller ledig och ledig. Har mycket att göra, men ledig från stekbordet åtminstånde. Sedan blir det kvällsjobb hela veckan lång. Enda tills nästa måndag för att vara korrekt. 

Fina Tjörn från helgen
Har vart snurrig i huvudet sedan gårdagen. Vilken jäkla krausell man åker i för tillfället. Blir yr så in i bomben. Inte insett hur mycket jag har att jobba på. (Som ni nog märkt) Hon tyckte att jag verkade helt lost igår. Som att jag satt på nålar och var någon helt annan stans. Men det är ju när jag är där som jag tänker. Här hemma så tycker jag att jag agerar normalt – fast det egentligen är tvärtom. Hon får mig att inse hur korkad jag är egentligen. Den tackar vi faktiskt för. Behöver någon utomstående som piskar på mig lite. Uppskattar det. Men samtidigt får det mig att må så sjukt dåligt. Inser att det inte går att blunda längre ju. Och det där undret kommer inte ske, så länge inte jag gör något. 
 
Fast nu ska jag stänga av tankesystemet och ha en fin dag. Ska pynta granen, åka till stan, äta mängder med god mat (så drömmarna försvinner) och köpa lite julklappar. Brödbaket för dagen är redan avklarat och nu ska jag dra igång dagen med nybakat bröd (och allt det där andra såklart..). 
 
Hoppas ni får en bra tisdag! Puss & Kram
 
 


Kommentarer
jen

mitt bästa tips är att sluta tänka, planera och analysera. Konstaterande, det har inte gått som du trott och du mår inte bra. Bara kör, ät ordentligt nu och bara gör. Du kommer märka effekten efter bara några dagar (rent tankemässigt och humör, vikten går inte upp så snabbt). Vad har du att förlora? Du har alltid denna väg att gå tillbaka på.

Ge det ett försök. Lovar att du inte kommer ångra dig. Det bästa jag gjort!

2012-12-11 @ 13:49:58
URL: http://thejen.blogg.se
Viccy

Jättefin bild :)

2012-12-11 @ 19:13:11
URL: http://viccys.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0