14 December

Dagens Horoskop. 
Försök något nytt.

Ditt vanliga sätt att bete dig har för en gångs skull inte fungerat särskilt bra och det har försatt dig i en mindre trevlig situation. Din vanliga problemlösande strategi tycks inte förbättra situationen hur mycket du än försöker. Försök som omväxling att släppa ditt vanliga sätt att närma dig problem och gör istället något annorlunda. Bara genom att göra det kan du finna en utväg ur något som till synes såg ut som en olöslig situation.
 
Alltså ärligt? Är dessa horoskop grundade på mitt liv eller vad är det frågan om? Börjar ju undra. Har de senaste dagarna haft en stor, maffig klump i magen. Känner mig så stressad och vilsen mest hela tiden. Framsteg gör jag, men inte tillräckligt för att det ska synas utåt. Vilket i slutendan är mer än nödvändigt. 
 
Vill inte känna alla känslor jag sitter inne på nu. Mådde bättre för bara någon vecka sedan. Hade en helt annan kämparglöd då. Känns som att allt har kommit upp till ytan nu när jag börjat snacka ut om allt på ett annat sätt. Allt blir mer påtagligt och jag kan inte skjuta undan allt utan måste känna. Våga känna och ta itu med känslorna som inte gör mig gott.
 
 
Kom hem i bra tid igår. Åt nattamat och la mig lite för mätt. Känns bra såhär i efterhand måste jag säga. Vaknade ju ändå upp hungrig, som vanligt. Nu är det frulletajm och sedan lite sysslogöra med syster. Blir nog till att fika med lite vänner innan jag beger mig till jobbet i eftermiddag med. Hoppar in några timmar tidigare på jobbet, vilket känns helt okej. Var förberedd på det! Ska dock åka till affären och fixa någon annorlunda mat att slänga med mig idag. För att dra ner på stressandet när jag äter så tänkte jag mig någon smoothie eller liknande. Lätt att bara klunka i sig lite då och då! 
 
Babbel babbel. Hoppas ni får en fin fredag. Kram från mig!! 


Kommentarer
Mia Olsen

hoppas smoothien då agerar mellanmål, även då är det för lite så länge det inte är efter-frukost/innan-lunch mellis.

ha en bra dag du!

2012-12-14 @ 12:51:42
URL: http://marslammet.blogg.se
Maja

Bättre med känslor än att inte riktigt veta vad man känner enligt mig. Eller, jag känner ju att någonting saknas men annars är jag väldigt tom på känslor för tillfället.
Hoppas du fick en fin dag tjejen!
Kram! <3

2012-12-14 @ 13:37:50
URL: http://cuilenya.blogg.se
ellen

Kan säga att även om jag är morgonpigg så är 05 en aningens för tidigt...i dag var jag tvungen att gå upp lika tidigt för att jobba på sista luciatåget. Var riktigt små barn denna gång, så söta!

Vill inte tjata men jag slår ett slag för nd de dagar du jobbar! Tror att om man inte vill "pausa" det "vanliga" livet med jobb/skola så måste man stå ut med att måltiderna inte kan bli vare sig så lugna el roliga som man vill, dom måste bara i helt enkelt! En insikt jag verkligen fått svart på vitt denna vecka.

Var rädd om dig fina, du fixar det här!

2012-12-14 @ 14:36:01
URL: http://sandal.blogg.se
Natacha

Btw fin blogg! :))
Kolla gärna in tbx om du har lust,vore trevligt

2012-12-15 @ 00:48:43
URL: http://atstorning.devote.se
Alice

Hej vart hittar du dina horoskop ? Jag har just börjat kika in här så jag är ledsen om du nyss sagt det elle nått? <3 Go You Girl !!
Vilket år är du född ?

Svar: Googlar samt har en app på mobilen :)
Är förr 92 :)
Cecilia

2012-12-17 @ 20:50:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0