17 December

17 December.. gäääsp och godmorgon!
 
Nog för att kroppen inte går på reserver gällande maten längre. Nu tycks den istället gå på de sista reserverna gällande sömnen. Somade sent då jag var helt uppe i varv efter jobbet och gick upp vad som kändes mitt i natten för att agera taxi. Känner mig ändå rätt pigg idag trots allt. 
Pigg och på relativt bra humör. Lika bra att ta tjuren vid hornen och gå på "möte", kände jag. Dels gäller det att ha koll så att det går åt rätt håll. Och när det väl går åt rätt håll så gäller det att inte blunda och istället följa med i processen. 
Lättare att följa med steg för steg jämfört med att hoppa upp på vågen om några månader och se helt andra siffror än vad man är van vid. Bäst är att vänja både ögon och psyke samtidigt. 
 
<3
 
Fin Måndagsfrulle
 
Helt okej om ni är avundsjuka på min frukost idag. Den satt där den skulle! Dags att byta ut pålägget mot julskinka snart dock. 
Idag då? Jobb under dagen och sedan är jag ledig en bit in på veckan. Välbehövligt. Men har en del roliga saker inplanerade. Också välbehövligt. Göteborg x 2, sushi x2, fikor och till sist en klippning var tanken. 
 
Nu måste jag springa och göra matlåda. Och snälla, håll tummarna för mig idag att det inte är lika mycket att göra som igår. Hoppas ni får en bra start på veckan. Puss


Kommentarer
Mikis

Dina mackor ser alltid så gottiga ut :) Ha en fin start på veckan du med!

2012-12-17 @ 13:43:25
URL: http://mikismat.blogg.se
Maja

Hade extremt jobbigt med sömnen under helgen, så ser verkligen fram emot jullovet nu. Ska försöka att sova lite längre på morgonen så att jag verkligen är utvilad då min sista termin börjar.
Hoppas du inte fick det allt för stressigt på jobbet!
Kram! <3

2012-12-17 @ 16:00:36
URL: http://cuilenya.blogg.se
jen

hoppas mötet var positivt :) Vad har du för planer framöver, juletider och allt? :)

2012-12-17 @ 18:01:10
URL: http://thejen.blogg.se
Kajsa

Du verkar kämpa på så himla bra!!! Så härligt o läsa!!! Önskar dig en fin dag :D kram

2012-12-18 @ 08:07:34
URL: http://namsi.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0