20 December – Mot Götet

Godmorgon!
 
Ja, väldigt god morgon idag. Har sovit som prinsessan på ärten och frukosten blev något utvöver det vanliga idag. Och så har jag en (förhoppningsvis) bra dag framför mig också. Håller tummarna för det.
Ska ta mig ner till Götet snart för KBT. Sista mötet innan jul. Fast vad tusan, det är ju jul om sisådär fyra dagar, så det är inte så konstigt. Har i allafall mycket att ta upp idag! Sådant som ger mig en klump i magen och sådant som får dumtankarna att flippa ur. 
 
 
Har hängt på mig mitt favorithalsband med fina visdomsord. Bara att snegla ned på om det känns trassligt. Kalasbra! Ska försöka att inte "sitta på nålar" idag under mötet. Ska försöka att vara fokuserad utan att sväva iväg på andra tankar. Lättare sagt än gjort, men värt ett försök. 
 
Hoppas på att få med mig de sista julklapparna hem idag med. Jobbar långpass hela helgen så skulle jag komma på att jag missat någon julklapp så får det bli presentkorv på körv helt enkelt ;)
 
Nu ska sista kaviarmackan i magen! Hoppas ni får en bra torsdag. Puss & Kram


Kommentarer
Johanna

Sv: fyfan! Haha.. Usch va läskigt. Jag är rädd att det ska vara en liten kyckling inuti, jag vet att dom går igenom massa kontroller men nej fy.. Ändå skit rädd. Kram!

2012-12-20 @ 11:10:42
URL: http://johannacarolina.blogg.se
Hanna

Åh, ser fram emot att höra hur din utmanings-dag går, vet att du kommer vara så jävla grym! :) Kram!!

2012-12-20 @ 15:12:53
URL: http://elvamil.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0