21 December

Smink, dusch och matfix på tio minuter. Måste vara något form av rekord! Fick lite eld i baken då jag trodde att klockan var en timma mer än vad den egentligen var. Så nu tjänade jag plötsligt en timma. Skönt det. Har nog alltid vart den snabbaste i ligan på att fixa mig inför fester/på morgonen osv. Ge mig en kvart och jag är klar! Haha. Har aldrig i hela mitt liv ägt en fondation tex. Den ni! ;) Och jag ska kalla mig själv en tjej.. Om det är något som tar tid för mig så är det kläderna. En överfull garderob – och inget är snyggt. You know the feeling! I-landsproblem. 
 
Föresten? HEJ, vi lever ju? Är det såhär himlen ser ut? Precis som mitt vardagsrum? Skumt. Men vem vet, än är dagen inte över. Ska man passa på att leva dagen som den sista idag kanske? Göra allt det där man alltid har velat göra? Unna sig alla tusen saker och teleportera sig till varmare breddgrader? 
Det första borde jag göra ändå och de varma breddgraderna får ersättas av ett varmt stekbord idag istället. Idag väntas långpass. Känns lagom kul idag. Julhelgen börjar idag och det betyder resande, förbipasserande folk. Räknar med ett högt tempo idag. Men det fixar väl lilla jag! 
 
Keso+Kaviar <3

Ny favorit. Lär äta tills jag tröttnar. Dvs om några månader sådär. Nu ska jag sätta igång med frukosten och sedan bege mig mot jobbet. Och om ni kikar in lite senare så ska ni få en jäkla massa julklappstips. Sistaminutentips till er som alltid är sent ute. (Precis som jag).
 
Tills ikväll – ha en finfin dag! Puss & Kram


Kommentarer
Mia Olsen

Det var det snålaste med kaviar jag någonsin sett haha!
Ger de där små kaninpluttarna ens någon smak?

Nåja, ha en super duper bra julhelg och fjärde advent!
Kram

2012-12-21 @ 11:21:49
URL: http://marslammet.blogg.se
Mela

Det var inte mycket till leverpastej :( Ös på, du ska upp i vikt för tusan :D

Vill du veta något som är gott? SMÖR på mackan. Smör är kanonbra. Kroppen måste ha fett, mackan blir godare, så varför inte smör?? :)

2012-12-21 @ 13:30:22
Hanna

Haha... "inte ens foundation".. jag är ännu värre eller hur man ska säga. Har aldrig ägt smink. Har varit såkallat seriöst sminkad en gång i mitt tjugosexåriga liv. Den du=p

2012-12-22 @ 16:55:35
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0