3 December

Vilken besvikelse man vakna upp till. Ett stort vinterland. Fast egentligen är det nog mest kylan jag är besviken på. Snö är rätt fint trots allt. Vintrigt och ger en lite extra längtan efter jul! Men att traska ut i tio minusgrader är inte riktigt my cup of tea, vill jag lova. Men vad tusan. Bara att bunkra på sig några extra lager med fleecetröjor istället. Och försöka hålla sig inomhus så gott det går.. ;) 
Sovit knasigt i natt, men är rätt pigg. Min teori tycks funka iallafall! Inga lussedrömmar i natt inte. Nu är det ur hjärnsystemet helt enkelt :) Dock orkade jag inte pallra mig upp till julkalendern. Den får jag spana på ikväll! 
 
Ur min fina frukostskål!
 
Dags att ladda på med frukost innan jag sätter mig på tåget mot götet! Blir till att äta lunch där också. Sushi eller en vegetarisk lunchbuffé.. det återstår att se. 
Och det där med kompensation föresten. Det förekom igår! Dock åt det rätta hållet. Åt kvällsmat som vanligt. Samma prtionsstorlek och samma saker. Ändå lyckades magen kurra någon timma efter, precis innan läggdags. Första tanken var "äh, skit samma". Men vadå skitsamma? Klart att man ska ta något, trots att man kanske hade ätit mer under dagen än vanligt. Eller var det så att jag omedvetet hade lyckats skära ner på maten under dagen – därav den extra hungern? (Även nu på morgonen?). Nåja. Omedvetet i sådana fall! Gjorde kloka val igår helt enkelt.
 
Hinner inte skriva förens ikväll. Tills dess så skulle jag vilja veta vad era första utmaningar var?! Tell me. :) 


Kommentarer
Genus

Grattis till lussebullen! Otroligt starkt och modigt av dig!

Helgen innebar utmaningar även för mig - lyckade sådana. Vi fick besök av några vänner, alla vegetarianer/raw foodare, något som min mage absolut inte hejar på. Men jag ville äta samma som resten av sällskapet, vegetarisk moussaka med linser(brr!),tomtegröt på råris, nötter, torkad frukt och sist men inte minst glögg...
Tja, magen krånglar idag, men who cares? Det som jag kommer att minnas är just gemenskap vid matbordet, inte min mage dagen efter!
Hälsningar

2012-12-03 @ 15:22:49
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se
Maja

Superbra av dig att äta något för att magen kurrade, och grattis till lussebullen förresten!
Blev jätteglad då jag såg att snön hade lagt sig, det blir ju så mycket ljusare ute!
Hoppas du hade en fin dag!
Kram! <3

2012-12-03 @ 15:56:37
URL: http://cuilenya.blogg.se
M

Min första utmaning i matväg var nog en Magnum classic. Hade tänkt på den ganska mycket under sommaren, att det skulle vara bra att ta en, och tillslut hände det ju. Eller det hände ingenting egentligen, den var bara väldigt, väldigt god! =) Nästa sak jag ska försöka mig på är Ben & Jerry's, det är det godaste som finns! Gillar du glass?

Svar: Nästa sak jag ska ge mig på är också en B&J´s ;) Älskar glass. Dock bara med chokladsmak :) Men i den vägen finns det ju en del att väja på. Favoriten är annars magnum mystica, om du provat :) Kanongod!!
Cecilia

2012-12-03 @ 16:49:39
Hanna

Gud jag minns verkligen inte, har nog lyckats förtänga :) Men SNYGGT jobbat med din, blev så himla glad av att läsa att du fixat det och blev motiverad istället för skrämd. Med rätta också eftersom ingenting kommer hända utav det! Kämpa påååå :)

2012-12-03 @ 17:52:04
URL: http://elvamil.blogspot.com
Daniella

Stort grattis till lussebullen! Jag har också ätit julbakelser i helgen. Både pepparkakor med mjölk och vaniljbullar!

Min första utmaning var att äta vanlig, ljus marabou choklad (100g) och gode gud så gott det var. Hade pojkvännen vid min sida och kändes bra att ha någon man tycker om och litar på som äter samma sak. Nästa steg för mig blir nog att göra det helt själv, även om ingen annan äter det :)

Kram! Och god jul.

P.s. Här hemma är det -25 (bor i Gästrikland)

2012-12-03 @ 21:05:55
URL: http://idaniella.blogg.se
Hanna

Pfft, tio minus... själv klampade man iväg till busshållsplatsen i -25! ;)

2012-12-03 @ 21:19:41
URL: http://trytobehappy.blogg.se
emilia

En dammsugare tror jag, dock åt jag sötsaker innan ibland trots ätstörningen, men ångesten kom ju efter så.. men dammsugaren var första i behandlingen! Nd's var ju också lite utmaning..



Svar: Dammsugare är faktiskt gott! :)) Och ja, nd´s är lite av en utmaning. Men ack så nödvändigt i bland :)
Cecilia

2012-12-03 @ 22:23:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0