6 December

Godkänd sömn i natt! Kände mig på bra humör och bestämde mig därför för att ta ett sådant där möte ni vet. Ett sådant möte som kan få ens mående att ändras rätt snabbt. Dock brukar jag inte bry mig speciellt mycket, men jag vill ändå ha lite koll. Just för att det inte ska visa negativt. Vill inte vara ute för sent liksom..
 
Gjorde de det då? 

Nähä då. Inte en chans. Tycks göra ett bra jobb tycker jag! Kanske inte världens förändring sedan jag spanade läget sist. Men så länge det är förändring åt det positiva hållet så är lilla jag glad. Vet att en sådan förändring inte syns utseendemässigt. Det krävs nog mååånga belöningsshoppingar innan jag kan börja känna mig bekväm i kroppen igen. Men varje steg i rätt riktning är bra. Nu är det bara att ta tjuren vid hornen lite oftare!
 
 
Vaknade hungrig som en varg även idag. Lägger mig ju för tusan med mättnaden upp i halsgropen varje, jäkla kväll. Vart tar all energi vägen? I mina nattliga svettningar? ;) Haha. Fast på den punkten har det blivit sååå mycket bättre, tack och lov. Vaknar inte alls upp lika ofta för att jag är för varm längre. Det var helt sjukt förut. 
 
Dags att svepa frukosten och sedan åkta till jobbet. Skönt att jobba dagar denna veckan. Nästa vecka blir det stängning sex dagar i rad. Men innan dess väntar massa roligheter i helgen :)
Hoppas ni får en bra dag. Puss & Kram


Kommentarer
Sara

Skönt att det är i rätt riktning, små steg är alltid bra. Nu vet du att du bara kan öka, våga att fortsätta utmana dig själv och fortsätt att kämpa nu :)
Kramar

2012-12-06 @ 13:58:00
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com
Maja

Själv brukar vara ganska kall när jag vaknar på morgonen. Har aldrig haft problemet att jag varit för varm då jag sovit, är kallblodig så det skriker om det.
Bra att det går åt det positiva hållet, keep going!
Kram! <3

2012-12-06 @ 16:12:01
URL: http://cuilenya.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0