Dagen

Hej mina gobitar!
 
Dagens humör har hållt i sig hela dagen. Har vart på bra humör och fått en massa pepp från personerna i min omgivning. Välbehövligt ibland. De vet inte hur de ska bete sig ibland. Angående mig, alltså. Ska de "fira" och krama om mig när jag utmanar eller ska de agera normalt och inte låtsas som något alls? 
Såklart vill jag att allt positivt jag gör ska uppmärksammas, men i måttlig mängd. Självklart gör jag allt för min skull, men jag vill såklart att de ska se vilka framgångar jag gör. 
 
Några positiva med dagen: 
- Vikten pekade uppåt. (Allt är bättre än inget)
- Bra dag på jobbet. 
- Provade ny mat på jobbet. "Kom igen nu för fan". "Okej, sa jag". 
- Kunde sitta i lugn och ro och äta. 
- Är glad och pepp på att fortsätta framåt. 
 
 
Det negativa med dagen skippar vi. Eller försöker slå undan. Man mår bäst av att tänka positivt ibland, även om det är okej att må dåligt. Men ibland mår man bäst av att bara blunda för det där och blicka framåt. För det är ju dit vi ska. :) 
 
Hoppas er dag har vart fin. Ska ha en lugn kväll här hemma. Äta och baka pepparkakor. En dag kvar på jobbet och sedan tar jag en efterlängtad helg. Puss & Kram
 


Kommentarer
Greta

Så du har ätit pepparkakor nu också? :D

Svar: Nej, det hade ni fått veta! ;)
Cecilia

2012-12-07 @ 08:34:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0