Decemberdag

 
Ensamdagar som blir till det motsatta. Sådant tycker vi om! Ni vet att jag avskyr att vara ensam för mycket, något som jag förut kunde uppskatta och längta till. Har vart rätt "duktig" på att isolera mig från omvärlden, just för att allt ska kunna vara på mina villkor. 
Men nu, för var dag som går så märker jag hur förbannat sällskapssjuk jag är. Det är inte alls lika roligt att vara ensam jämfört med att ha folk omkring sig. Ju mer jag släpper på kontrollen och gör val som jag vill, men som äs hatar – desto mer märker jag hur tankarna och alla tvångsrutiner blir allt mer lösa! Det finns inte plats för allt sådant där trams i en vanlig tonåring liv. Det finns för mycket annat att tänka på. Har fullt upp med att försöka leva ett riktigt liv istället. 
I morgon har jag bokat in en och annan sak på helt "fel tider" – med mening. Knäppt kan tyckas, nyttigt enligt mig. Vill ha lite kaos i hjärnan för att vänja mig att livet inte ska kretsa runt vissa tider. Och för att göra det till 100% så blir det tre saker som ändras i morgon. Nog för att jag är medveten om det redan idag. Men fortfarande ett steg i rätt riktning!
 
Lilla jag idag!

Åkte ner till stan med min fina vän förut. Basker och fiskaretröja fick åka på idag. Vintrigt och fint tyckte jag. Fick med mig en halsduk som ska slås in och läggas under granen också. Knallrosa, såklart. 
Vinkade av henne och mötte upp mamma. Hon ville ta en myslunch på stan. Och jag var inte sen med att tacka nej. Mätt och belåten och full av energi. 
 
Dagens uppstigning: Den inbyggda väckarklockan väckte mig 09.00. Lagom! 
Dagens klädsel: Polotröja, svarta jeans. (Nåja, nu äre mjukisar som gäller)
Dagens längtan: Julafton, nyår, morgondagens bravader...? Rätt mycket längtan i mig. 
Dagens drog: Förbannade tobak. 
Dagens köp: Saker från Body Shop, halsduk, tre kassar mat och färgpatroner. Härlig kompott!
Dagens mat: Finfrukost och lunch på stan. 
Dagens planer: Röja undan kaoset jag har orsakat här hemma. Och slå in paket, baka bröd och se på film! 
Dagens humör: Mungiporna pekar åt rätt håll åtminstånde. 
 
Puss
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0