En dag i Götet!

God eftermiddag (kväll)! 
 
Precis hemkommen från Göteborg och är en och annan lärdom rikare. Det har även trillat av en och annan sten från mina axlar. Bekymmer, som egentligen inte borde vara bekymmer har försvunnit. En sak i taget är vad som gäller nu. Ingen stress och inte för mycket press. 
Måste förvisso pressa mig igenom en hel del saker för att saker och ting ska ske. Men i fortsättningen så kommer jag att fokusera på att mixtra och utmana vid de målen som idag känns trygga. Dvs – utmaningarna kommer att ske på tider och vid mål som passar mig! Eftersom vissa livsmedel redan är en utmaningen i sig så känns det bättre om man tar en utmaning i taget och ta sig an det vid ett tryggt tillfälle i början. Det spontana kommer, det är jag inte orolig för. Så därför känns detta bäst!
 
Men för att en utmaning ska ske så behöver saker och ting ändras på. Gick igenom olika tankegångar som kan tänkas (brukar) komma upp när jag sitter och ska ta mig an något "farligt". Det var väldigt många knasiga saker som skrevs upp, men som jag inte tänkt på. "Ursäkter" för att slippa. Men nu har vi bestämt tre saker som jag ska fixa tills nästa gång vi ses. Och nu vet jag även hur jag ska göra för att inte fega ur i sista sekund. Juletider mina väner, juletider...
 
Dagens Lurre
 
Hade ju bokat in lite saker som var på dumma tider i dag. Bara för att jävlas med mig själv. Och se.. det gick väl inte så dåligt? Klarar ju av mer än vad jag tror. Och minutrar hit och dit, vad spelar det egentligen för roll? Fick i mig min lunch tillslut i allafall. Som inte var specellt mycket att hänga i granen, men ändå. Tyckte att den var förjäkla snål om jag får säga det själv. 
 
Precis när jag kom ut från mötet så kom det föresten fram en dam till mig. Hon var från en modellagentur och ville ha mitt nummer. Huh, komiskt tyckte jag.. (Hon skulle bara veta vad jag precis kom från) Men då jag inte hade rätt ålder så blev det inget mer med det. Lika bra det säg. 
 
Nåväl, det har vart en fin dag. Satt och var koncentrerad och babblade på som aldrig förr. Men nu ska jag se till att klara mig på egen hand i några veckor. Med rätt inställning och med en jäkla massa pepp så ska det nog gå vägen, don´t you think?
 
Puss
 
 
 


Kommentarer
Jen

Det ficäxar du tjejen:) jag ska också festa, haha long time :)

2012-12-20 @ 20:12:15
URL: http://thejen.blogg.se
Lina

Jag har också blivit kontaktda av modellagentur men jag tyckte bara det var sorgligt att de frågade en tjej med anorexi något sån. Det visar ju på hur snedvriden modellvärlden är. Så jag sa nej tack

Svar: Precis, kände exakt samma sak! Kändes bara så sjukt komiskt.. ><
Cecilia

2012-12-21 @ 02:03:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0