Framtid...

Berätta gärna om vad du har funderat på för utbildning och hur du vill att livet ska se ut om 5-10 år. Jobb, familj boende osv :)
 
Ja, framtiden. Hur vill jag egentligen ha det? Jobbet jag har nu är egentligen mitt första "riktiga" jobb jag har. Tidigare har jag jobbat inom barnomsorgen, städat och jobbat för pappa osv. Och barnomsorgen tänker jag aldrig gå tillbaka till, tyvärr. Men hela den historien har ni förmodligen hört ett antal gånger. 
Är glad att jag fick mitt nuvarande jobb. Det fick mig att komma på fötter igen. Samtidigt som det tar mycket på mina krafter så kan jag ändå inte tänka mig något som hade passat mig bättre i dagsläget. Tider, får ledigt då jag behöver, arbetskompisar.. allt rullar på! 
 
Men sedan då? Om några år? 
 
Kanske, kanske blir det en liten flytt efter sommaren. Ingenting är planerat, men kanske. Min syster börjar förmodligen att plugga i en stad lite längre ner i landet. Och då varken hon eller jag vill bo själv så blir det förmodligen så att jag hakar på. Kommer inte plugga heltid. Kommer välja en kurs som jag läser för att det är kul, eller någon kurs som jag kan tillgodogöra mig när jag börjar plugga "på riktigt". Tänkte läsa någon enstaka kurs och jobba! Just för att komma iväg lite. Tror att det hade gjort mig gott. Yttligare en nystart på något vis. 
 
Innan jag börjar utbilda mig till något så vill jag ut på äventyr. Äventyr som jag egentligen skulle ut på detta året, men som jag inte klarade av riktigt. Har så mycket jag vill se och uppleva innan jag känner att jag kan slå mig ner på riktigt. Vill bland annat flytta utomlands i några år! Men dit vill jag ha med mig min framtida man.. så jag väntar med att planera den flytten ett tag ;) 
 
Men sedan då? När jag är "vuxen"?
 
Tre barn, en jävligt snygg man, villa i en mysig stad (nära en storstad men inte på landet), sommarstuga och ett jobb som jag längtar att gå till! Pengarna kommer att spenderas på resor. En jäkla massa resor. Och en rosa bil...
Mitt hus ska vara lagom stort. Inte så stort så att det blir kusligt att vara själv hemma. Högt i takt och i köket ska det finnas en köksö. Allt ska gå i vitt och rosa. (Får gifta mig med en gay). Det ska inte vara sådär stirilt och tråkigt. Personligt ska det vara, men smakligt inrett. Vill ha ett hem som är öppet för alla. Där man kan komma och gå och alltid känna sig välkommen. 
 
Här kan man bo...
 
Jobb..bra fråga. Så långt har jag inte kommit i planeringen. Men att jag vill ha ett jobb där man träffar mycket människor vill jag utan tvekan ha. Vill heller inte ha något kontorsjobb. Vill ha ett jobb där man rör på sig en del. Inredning? Foto? Mat? Vet inte vart jag hamnar. Ödet får bestämma ;) 
Tror mycket på ödet när det gäller framtiden. Man kanske kommer in på en kurs man inte trodde man skulle komma in på.. och vips så var man utbildad till något helt annat än vad man tänkte! 
 
Nåja, låter som en hyffsad framtid, inte sant? Och om det nu inte blir såhär, ja då är jag övertygad om att jag kommer leva lyckligt i alla mina dagar ändå. Med en frisk kropp och en bra hälsa så kommer man långt. Hälsan är egentligen allt vi har. Har ni tänkt på det? Utan den är vi ingenting. A & O, liksom. 
 
Något annat ni undrar? Ask. 
 


Kommentarer
Mia Olsen

Du som vill ha barn i framtiden borde verkligen lägga på ett kol med att gå upp i vikt nu! På allvar!

Vill inte verka hård/sur/orättvis men..
Ju längre det går, ju längre tid kan det ta för kroppen att börja fungera igen, ibland fungerar den aldrig igen just pga för mkt svält/vanvård!

2012-12-30 @ 23:57:05
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0