Let Go!

Dödstrött och utpumpad. En blandning mellan känslosvall, frusen och ja..allmänt seg i skallen. Nog för att mötena  ger mig mycket. Men samtidigt är det jobbigt att vara där. Hon trycker på mina ömmaste punkter (precis som jag vill iofs) och ger mig utmaningar som känns omöjliga. Ska dock inte låta mig skrämmas. Än en gång är det bara att ta tjuren vid hornen. Har fått utmaningar att fixa både idag, i morgon och på tisdag.
Alla utmaningar handlar i stort sätt om samma sak. Alla saker jag tar upp och alla saker jag vill jobba på kopplas i slutendan ihop med en enda sak. Saken som är boven i allt verkar det som. Bara att köra på. 
 
Trots många frågor som hon kan svara på så har jag samtidigt tusen andra frågor – som hon inte kan svara på. Vem ska nu kunna svara på dessa tro? Nu när dietisten inte har tid förens sisådär på tok för länge, menar jag. Vill veta saker och samtidigt få logiska och kloka svar på vad som händer i kropp och knopp egentligen. Många frågetecken. Och tyvärr nöjer jag mig inte med google. Då slutar alla symptom med att man är döende. Haha. 
 
WeHeartIt
 
Dags att släppa taget lite och ge sig ut på djupt vatten. Det är precis vad som behövs. Kommer inse att det inte är så farligt. Det enda som kommer hända är att jag får börja leva ett värdigt liv igen. Nu gäller det att inte nöja sig med utmaningen från igår. Måste utmana varje dag för att det ska hända något. Har förstått att det endast var en bagatell jämför med vad som kommer att komma. Ska ta strypgrepp på den där förbannade rösten och sätta i hörlurar så fort rösterna försöker intala mig fel saker. Nu är det dags att ta sig framåt! Därför tänker jag inte göra C besviken.. utmaningen som ska utföras idag – Ja, den ska utföras! Släppa på kontrollen är väl allt som behöver sägas. Big time! 
 
Puss


Kommentarer
ellen

Nu slutar vi fjanta runt i vattenbrynet och hoppar i med hela kroppen så att vi kan simma över på andra sidan, el hur?!
Jag tror på dig stenhårt vännen!
Du kan inte mejla stället du gick till förut? Om du inte vill gå dit kanske dom iaf kan ge dig svar på vad som händer i kroppen och varför. Tror det är jätteviktigt att jobba med alla delar, särskilt nu när du verkligen vill bli fri!

Appropå utmaningar så minns jag inte vad som var min första, har ju haft en del turer upp och ner liksom...är eg inte så mkt livsmedel som jag tycker är jobbiga utan mängderna och att känna mättnad samt släppa kontroll vad gäller tider och andra tvång.
Lussekatter har jag faktiskt aldrig gillat men enbart för att jag inte tycker om saffran. Håller mig till glögg och pepparkakor:) dock inte blivit ngt av det än i år men snart så! Har du ngt annat än lussekatter som du vill våga käka nu i jul? Jobbar du i jul förresten?
Hoppas du får en fin kväll vännen och stor kram!

2012-12-03 @ 18:45:02
URL: http://sandal.blogg.se
Daniella (igen)

Mitt tips: läs "Mattillåtet" av Gisela Van Der Ster. Där står allt om både kropp och knopp plus en vägledning, steg för steg hur man jobbar för att bli frisk!

2012-12-03 @ 21:10:50
URL: http://idaniella.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0