Lucia

Glad Lucia på er! 
 
Någon som orkade ta sig upp för att kolla Lucian på tv i morses? Det var min tanke. Men jag ångrade mig lika snabbt som jag hade bestämt mig. Trött så in i bomben. Gick som i en dimma hela kvällen på jobbet igår. Inget energiknippe där inte. Vet inte hur många koppar kaffe jag hällde i mig. För många blev det nog. 
Börjar i allafall lite senare idag. Så har hela dagen på mig att vila. Det enda som står på schemat är det årliga pepparkaksbaket nere hos M&M. Så mysigt. 
 
LuciaFrukost

Många klagar och har åsikter. Jag försår er. Men likaväl som jag förstår er borde ni förstår mig. Någon rättvisa får det faktiskt vara kan man tycka. Skriver inget här för att provocera. Och verkar det som det så får jag väl helt enkelt sluta att skriva om en del saker. Hålla det för mig själv istället. Vill inte att någon ska må kasst av det jag skriver – tvärtom. Och det hoppas jag att ni fattar! :) Jag är rätt snäll (hähä) och tycker inte att det är speciellt roande att provocera och skriva saker som får folk att må dåligt. 
 
Nåväl, hade tänkt att äta en lite mer lussig frukost än vanligt i morses. Men då tomtegröt inte är någon storfavorit så fick det bli lussefrukost med smak av saffan istället. Alltid något! Dock inget superkombo ihop med allt det andra, men det funkade. 
 
Hoppas ni får en bra Lucia. Puss & Kram


Kommentarer
Elin

Jag tror mest att det blir en frustration, att du verkar vara en så himla härlig tjej och att människor vill hjälpa dig att våga ta riktig hjälp, eller våga utmana ännu mer och gå upp ett par kilo. Jag tror att det är att du har lyckats att påverka människor som läser din blogg att faktiskt bry sig om dig även fast vi inte känner dig och att man känner frustration över att du ofta skriver att du vill gå upp och vill utmana dig allt mer men kanske inte alltid vågar. Sen vet jag att det är sjukt sjukt svårt, men jag tror att det är många av dem som är hårda mot dig som själva har varit i din situation och vet vad som har hjälpt dem att bli friska. Sen är det ju din blogg och du ska få skriva exakt vad du vill! Men jag tror att det är många som bara vill ditt bästa och hjälpa dig mot friskheten (precis som du skrivit "om mig" här i bloggen) Vi hejar iaf på dig och du har verkligen tagit steg i rätt riktning och det är grymt bra jobbat :)

Kram på dig!

Svar: Jag förstår andras frustration till viss del. I många lägen vill de nog inget illa. De vet säkert själva hur det är och tycker väl att det är jobbigt när de ser någon annan i samma sits som (kanske) lurar sig själv.
Nåja, vill också sätta lite mer fart! Så till viss del håller jag som sagt med ;) Och tack för att du hejjar på mig! Hoppas du får en fin Lucia :) Kram.
Cecilia

2012-12-13 @ 10:48:05
Sandra

Om någon känner sig provocerad av att läsa din blogg är de inte ditt fel och du behöver inte ändra något, det är snarare den personen som sluta läsa din blogg istället....

2012-12-13 @ 11:48:27
URL: http://daysofmine.blogg.se
ellen

Åh, vilken söt tomte! Jag gick upp 05.10 för att äta frukost och åka till kyrkan för "lussejobb" så har hunnit se två lucia tåg redan el fick se samma två ggr;) Hoppas du får en fin dag vännen, tycker du gör ett bra jobb, Rom byggdes inte på en dag som man brukar säga...
Stor kram!

2012-12-13 @ 11:55:47
URL: http://sandal.blogg.se
Jen

Ett råd är att försöka inte dricka alltför mycket kaffe och light dricka då det urkalkar skelettet. Ville bara upplysa dig om det. Drick mjölk istället, jag dricker ett halvt till ett om dagen, stärker skelettet.

Fortsätt kämpa <3

2012-12-13 @ 13:18:20
URL: http://thejen.blogg.se
Linnea

jag tycker din blogg är underbar, precis som DU verkar vara =)

däremot så tror jag att det lätt blir så att man sitter bakom en skärm och tror att man känner personen man läser om. och man kan tänka typ "va fan gör det bara" och detta trots att man gör exakt samma sak själv, dvs VILL och "snackar" en jävla massa men att sätta orden i bruk är något man ofta låter flyta förbi, JUST FÖR ATT MAN ÄR SJUK.

och alla har vi olika svårigheter att ta itu med, du med tider och sötsaker tex och jag har nått helt annat och den tredje nått annat. man ska inte jämföra sig eller sin sjukdom med andra/andras sjukdom, för det är DÅ man hamnar i att man blir provocerad av såndant som inte är menat att vara provocerande. Så det är snarare läsaren som behöver ändra sin syn på vad du skriver än att du ska ändra vad du skriver!

du är så klok och du kämpar och du har planer på att lägga i en två tre högre växlar OCH du är tagit mer hjälp för att våga!

Du är på väg framåt! det om nått känns som huvudsaken även om samtliga parter gärna hade velat att det gick fortare.

KRAM

Svar: Åh, vad glad det gör mig att höra. Tack. :)
Japp. Det är nog precis så det är. Vi alla har våra olika svårigheter. Och de personer som tycker "vafan, ät den där jävla bullen" kanske har problem med något som jag fixar utan problem! Och då kanske det hade vart jag som hade blivit provocerad istället. Vem vet. Viktigt att inte jämföra sig som sagt.

Huvudsaken är att det går framåt!! :) Sen får alla tycka vad de vill.

Tack för din kommentar. Kram!
Cecilia

2012-12-13 @ 22:13:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0