Motvation

Trött osv. Ingen nyhet och heller inte så förvånande. Relativt lugn på jobbet i allafall. Och goda rester från gårdagens lunch befann sig i matlådan. Nu då? Får man gå och lägga sig alla redan? ;) Hade vart skönt. Ska inta göra många knop ikväll i allafall. Ska plöja filmer med familjen. 
 
Har föresten glömt att visa er en av mina bästa och finaste julklappar. Köpt och inslagen av ingen mindre än mig själv! haha. Så snäll jag är. En bok fylld av peppande meningar! En motivationsbok som har en hedersplats på nattduksbordet. Tryter motivationen så är det bara att slå upp första bästa sida. Helbra!
 
 
På första sidan finner vi en mening som passar ypperligt in på mig. "Även den som simmar långsamt kommer framåt". Och det är så förbaskat sant. Jag må simma fruktansvärt långsamt på vissa plan, men jag kommer framåt – vilket är det viktigaste. 
 
Har även en egengjord peppbok. Helbra det med! Fylld med foton och peppande ord. Tror att det är viktigt att ha. Inte minst fungerar det. Hur gör ni för att motivera er själva? Har ni också peppböcker mån tro?
 
Ha en fin kväll. Puss


Kommentarer
Mia Olsen

DELA MED DIG!

skulle du inte kunna göra så... att typ i med att du bloggar varje dag, typ, så hade du kunnat ha typ som morgoninlägget du skriver. ha ett citat ur den boken som rubrik eller liknande och skriva att det är från den?

älskar sånna små citat, behöver peppning jag med känner jag. backar fler och fler steg för varje dag som går känner jag... :(

2012-12-26 @ 19:37:04
URL: http://marslammet.blogg.se
Sara

Jag hade också en "peppbok" där jag skrev varje dag i vad som hade varit bra under dagen, 3 saker jag var tacksam för fokuserade på det som var bra. Just nu har jag ett framtidsmål som jag hela tiden försöker fokusera på :) Är alltid bra att se framåt och fokusera på det som går bra!

2012-12-27 @ 10:21:54
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0