Ångestlindring!

Vill bara tipsa om en sak som funkar mot ångest. I allafall för mig. Jag har nämligen börjat sticka. Så efter varje måltid så tar jag min stickning (haha, hej mormor) och sätter mig framför teven och ja, stickar helt enkelt. Funkar för att föra bort tankarna på annat än stund.
Började sticka för tre veckor sedan och har sedan dess hunnit att göra tre läckra halsdukar. Tänkte försöka mig på en pippi-tröja, men det verkade för svårt så jag köpte en istället ;)
Köpte även massa tillbehör för att kunna göra egna smycket. Så här ska skapas för fulla muggar! Älskar att hålla mig sysselsatt med saker som sedag ger resultat. Min älskade mamma försöker även peppa mig allt vad hon kan. Så hon ger mig lite belöningar då och då. Så vi gick in och köpte upp hela garn/smyckesaffären igår. Så nu har jag att göra ett tag framöver. Gullemamma!
När jag har nåt min målvikt så blir den en kortresa till Stockholm med mamma och min syster. Något jag ser fram emot vääldigt mycket. Och det blir förhoppningsvis av till sommaren kanske? Bara jag som kan avgöra.
Men som sagt. Behöver du göra nåt för att lindra ångesten? - Börja sticka!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0