+ lite till!

Bakslag i tankarna. Fan! Allt som har gått så bra. Är orolig inför nästa vecka med, då mina rutiner kommer att ruckas en aning. Försöker få allt att gå ihop. Pussel, detta eviga pussel. Men vet ni vad man gör när man får ett bakslag i tankarna? Jo, man kollar igenom alla foton/texter i sin såkallade "pepp-mapp". Det gör allt lite lättare. I alla fall för studen.
För vad gör det om mattiderna ruckas på en aning? Vad spelar det egentligen för roll vart ifrån kalorierna kommer om det ändå är samma kaloriinnehåll? Eller ännu bättre.. vad spelar det egentligen för roll om det blir för mycket mat dessutom? Det är ju precis det jag ska ha. Plus ännu mer. 
Så nu struntar jag i dessa tankarna och lägger de åt sidan. För det går faktiskt att skjuta undan tankarna och det är jag bra på. Fast ibland ska man tillåta sig själv att må dåligt. För det går inte att ignorera hur man faktiskt känner ibland. Men man kan ju hantera det på olika sätt. Och i detta läget så hanterar jag alla tankar på följande sätt: Jag tar mig något att äta (trots att jag redan ätit kvällsfika). För nu ska jag bli frisk, inte något annat!!


Kommentarer
hej

fortsätt kämpa!

2012-02-23 @ 12:25:34
URL: http://phantom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0