Man gör så gott man kan

Ännu en dag förbi. Och ännu en dag där maten har kommit i kläm. Mina tider ruckas alltid när jag jobbar sent, vilket jag gjorde idag. Alltid svårt med tider när man hamnar på nya skolor. Men har som sagt gjort det bästa av situationen. Mer än så kan jag ju inte göra! I morgon blir det dock bättre. Slutar lite tidigare och mamma har maten klar när jag kommer hem. Lövbiff med potatis och en god sås är vad som står på menyn i morgon. Längtar redan!

Hann i allafall med min favoritfrukost innan jag begav mig mot jobbet i morses. Knäckemackor + ägg, grönsaker och frukt. En stor kopp kaffe till det också. Sedan var jag redo för en lång dag. Har varit i en femma idag samt fritids på eftermiddagen. Är inte van vid att vara bland högre åldrar då jag brukar vara på förskolor. Så idag har jag till och med hunnit pyssla till mig själv (kunde inte låta bli) samt suttit ute och njutit av solen medan barnen spelade fotboll. Skönt! :)
Nu sitter jag i min goa morgonrock i soffan och räknar med att sitta kvar här hela kvällen. Masterchef kommer ju ikväll. Veckans höjdpunkt ;) Har ni haft en bra dag?




Min superfrulle! (Det döljer sig även en macka under ägget)


Lärde mig lite nya "göra-armband-tekniker".

Dagens mående föresten? Jotack. Idag mår jag faktiskt riktigt bra :) 




Kommentarer
Johanna

Sv: nej! Vad är det för någon smak? Älskar glass, haha tycker det är roligt att testa massa olika smaker! Kram

2012-02-29 @ 19:01:16
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
josefine andersson

åh mums filebabaa!



åh ja visst är den fin! minns att vi alltid sjöng den i kören på lågstadiet så skulle vi tänka på nånting, jag tänkte alltid på min mormor.. :)

2012-03-01 @ 10:25:36
URL: http://josefineandersson.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0