What a day

What a day, huh? Sånna här dagar är dagar precis i min smak. Massa sol, jobb med fin vän, promenad i solskenet, favoritmaten och ännu ett plus är att jag är ledig i morgon. Maten har gått bra med. Men fruktar helgen och kommande vecka rätt rejält om jag ska vara ärlig. Blöööh.

Nu ska jag träffa en vän och senare ikväll ska jag ta det lugnt, kolla på tv, läsa en nyköpt tidning och bara mysa. Tillåter mig själv att ta det väldigt lugnt nu för tiden och det känns bra faktiskt. Det enda "aktiva" jag gör är att gå en promenad typ varannan vecka. Dock så är det mer ansträngande att jobba än vad man tror. Så lite aktiv är jag ju om dagarna trots allt!
Nu har jag en fråga till er. Om ni har haft träningsförbud. Hur länge hade ni det och vid vilket bmi fick ni börja träna igen? Och i såfall hur mycket/vad fick ni träna?

Hörs ikväll. 


Kommentarer
josefine andersson

vad kul att du är med i "veckans favorit"! kika in ikväll & se om det vart du :) lycka till!

puss

2012-02-23 @ 19:38:19
URL: http://josefineandersson.se
Nadine

Jag har haft träningsförbud i över 2 år sammanlagt. Fick en tränignscykel hösten 2010 men jag bodde i stort sätt på den så den åkte ner i källaren lika snabbt. Jag får promenera nu, men det är allt. Och då är det inte i flera timmar om dagen, utan lagom, med förutsattningen att jag ätit bra.. Bmi och vikt är inte längre någonting vi bryr oss om. Har inte vägt mig på över 1 år. Jag känner att det spelar ingen roll vad vågen visar, det är JAG som måste acceptera min kropp, inte acceptera siffrorna på vågen. För det kommer nog aldrig hända. Man tycker alltid att siffrorna är för höga, så jag försöker fokusera på att lära mig leva med kroppen istället för att vara fast vid en siffra. Styrkekram!

2012-03-05 @ 20:25:34
URL: http://nadinenyholm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0