17 Juli

Vaknade med katten på magen, gick upp och åt upp de sista jordgubbarna följt av en brakfrulle som avslutas med....hjärtklappningar. Suck. Dock har det blivit lite bättre med den förhöja pulsen efter frukosten, men jag undrar fortfarande vad det kan bero på. Det är fortfarande riktigt obehagligt när hjärtat drar igång. Måste även säga att det har bättrat sig med de nattliga svettningarna. (Men det är så det ska vara va? Att det avtar och kroppen stabiliserar sig efter ett tag?) Eller har ämnesomsättningen lagt av igen ? ;) 
 
Som sagt, de sista jordgubbarna hamnade i min mage, men jag hade gärna tagit några till. Så vad gör man? Åker och plockar några kilon till såklart. Haha. Harregud vad det plockas. Mina fingrar är fortfarande helt röda av jordgubbar sedan igår. Nu börjar det dock gå mot sitt slut och jordgubbarnas storlek kan jämföras med ett smultrons. Det tar tid att plocka, men det är sååå värt det! 
När vi var små så tog vi alltid med oss ett sockerkar till jordgubbslandet och satte oss och åt. Haha. Det var mysiga tider det! 
 
 
I eftermiddag ska vi till Marstrand för att kolla på ny segelbåt. Åh! Måste se till att ta mig ut i båten så fort det blir fint väder. Livet blir inte mycket bättre än när man slänger med en engånsgrill, lite god mat, en kortlek och åker iväg med båten till okänd destination för att spendera natten. Pricken över i:t är när man tar ett nattdopp i marelden! Har ni sett mareld någon gång tro ? :) 
 
Nu ska jag lägga mig ner och vila så att hjärtat kan sluta slå (nåja, inte helt) någon gång. Blir ju helt yr i bollen av det här. Hoppas ni får en fin dag. PUSS


Kommentarer
Linnea

för de första; DU INSPIRERAR!

skönt att svettningarna är bättre och visst är det så att kroppen stabiliserat sig =)

låter obehagligt de där med klappet efter maten men som sagt så TROR jag att det har en naturlig ofarlig förklaring men det kan ju vara skönt att ta upp med en läkare iaf!? bara för att känns sig lugn sj! =)

fortsätt med det du gör, du är fantastisk och jag skulle vilja våga gå i dina fotspår, men jag läser ju din blogg varje dag och blir peppad så snart kommer jag springandes efter dig ;)

kram

Svar: Hej! Åh, vad kul att höra. :) Ja, det är verkligen grymt skönt att svettningarna är bättre. Det var ett helvete. haha. Men som sagt, klappningarna är kvar och de är inte heller så värst roliga. :( Men de försvinner väl så småningom de med. Jag kanske borde ta upp det med en läkare ja :)

Men om du vill gå i mina fotspår – just do it? Verkar jag må dåligt av alla utmaningar jag utsätter mig för? (Inte det minsta, bara tvärtom). Så utmana redan ikväll! Kram
Cecilia

2012-07-17 @ 17:48:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0