Chokladbrunch

 
Godmorgon!
Då var det söndag igen. Dock känner jag inte av att det är söndag nu mer. Det känns som det är vardag och helg varje dag då rutinerna ändå blir desamma. Det enda jag märker skillnad på är butikernas öppetider. Var nämligen iväg till affären i morses för att inhanda lite saker till frukosten. Men ja, det var som sagt söndag idag och jag var där en timma innan det öppnade. Haha. Så typiskt! 
 
Dagens Brunch:
Chokladplättar med färsk melon, hallon, mango + vanilj/kanel-keso 
 
Har ni skådat va? Ännu en frukost då jag fick tummen ur och varierade mig lite. Idag blev det en god brunch i form av "efterrättsplättar". De var lite svåra att steka, men de var värda besväret – utan tvekan. Det var faktiskt riktigt gott med chokladplättar. Tror aldrig att jag har smakat på det innan! Och de blev inte så där söta och sliskiga som man kan tro utan de blev bara en liten "choklad-touch". Och pricken över i:t var den färska melonen. Mätt och nöjd!
 
Fick ett samtal av mamma precis. Får tydligen finbesök efter jobbet av henne och bror min. Trevligt med lite sällskap ikväll med andra ord. :) Men först blir det som sagt jobb i några timmar. Matlådan är nerpackad och humöret är faktiskt på min sida idag. Den tackar vi för.
 
Hoppas ni får en härlig söndag. Puss och Kram!


Kommentarer
Matilda

alltså, jag måste bara ge dig en liten tankeställare, för efter att ha läst detta inlägg, samt inläggen om din lägesupdate, så blir jag minst sagt konfunderad och orolig. du skriver att du äter få men stora portioner, också läser jag detta inlägget, där du alltså ätit detta till brunch. Om du skulle läsa att en annan person ätit detta till brunch, alltså en måltid som skall innefatta både frukost och lunch, skulle du då tänka att detta var en fullvärdig måltid, för någon som dessutom skulle gå upp i vikt? för mig är inte ens detta en stor frukost.. alltså jag betvivlar inte att du utmanar och försöker, men jag vill bara väcka dig lite, jag vet hur lätt det är att lura sig själv. Jag hoppas du förstår att du måste börja äta mer, om du vill gå upp i vikt, och att du börjar göra det snart så att du får njuta av livet som frisk i framtiden. Kämpa på!

2012-07-25 @ 10:20:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0