Kroatien del 1

Tänkte visa er lite vad vi hade för oss under resan! Titta och dröm er bort från regniga Sverige för en stund..
Vår båt
Väl nere möttes vi av en värme vi inte riktigt hade räknat med. Svettiga och otåliga satt vi länge och väntade på att allt med "incheckningen" av båten skulle bli klar. Vi passade på att ta oss ett dopp. Ett dopp som inte varade så länge. Det dröjer inte länge förens min syster skadar sig. Och grundat på tidigare händelser så vet vi att hon inte är den tåligaste personen när det gäller blod. Tårar, svimningar och småskratt mitt upp i allt från min systers sida och skratt, hjälpande och fotografering från min sida. Haha. Tror dock inte jag får visa dessa roande foton..
 
Grillad Scampi
Det blev en hel del fisk och skaldjur för min del under resan. Scampi och tonfisk var det som hamnade mest i magen. Och grillade grönsaker – såklart. Den här maträtten åts även på bästa tänkbara restaurangen. (Bild nedan).
Ett missplacerat bord ute bland båtarna. Perfekt!
 
Jag och syster
Dykbåten

En dag var det dags för dykning. Första käftsmällen kom när dykarinstruktören direkt säger "vi kommer inte ha någon våtdräkt som passar dig tyvärr". Tusan, jag som fryser mest av alla under vattnet kommer förfrysa med en för stor våtdräkt, tänke jag. Men det löste sig fint och jag fick en pytteliten våtdräkt som satt bra i kroppen med var på tok för kort i armar och ben, men bättre det! 
Dykarinstruktörerna såg att jag inte hade speciellt mycket muskler i min kropp. Så utan att jag ens hade nämnt något så sa dem till mig att jag inte behövde bära på tuberna samt att han skulle hjälpa mig att sätta på mig utrustningen i vattnet istället för på land då det inte skulle bli så tungt för min rygg. Och det tackar vi för då en dykarutrustning inte är den lättaste! De var verkligen genomgoa och tog hand om mig som ett litet barn. Haha. 
 
Ni ska få mer bilder i morgon! Nu ska jag nämligen bege mig mot jobbet. Känns mindre roligt nu när jag har vart ledig i över en och en halv vecka. Men jag vet att jag kommer in i det snabbt tack och lov. PUSS
 


Kommentarer
isa

Välkommen hem :)) härligt med lite solbilder i regnovädret här! kram

2012-07-10 @ 18:29:34
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Helene

Så du är hemma nu:) Jag är efter med bloggläsningen... Men ser att du haft en härlig resa och utmanat mycket^^ De är så skönt när man vågar släppa kontrollen. Jag är precis som du med det där antingen för mycket eller inget alls när det kommer till godsaker. Men det blir lättare och lättare ju mer jag testar. Nu när jag t.ex. ofta äter glass så kan jag inte längre bli lika desperat efter det. Det känns mer naturligt att äta det helt enkelt, inte så uppskakande/chockerande, mer vardagligt. Har du också märkt av det? kring saker du inte åt förr, men äter nu.

2012-07-10 @ 21:41:53
URL: http://nystig.blogg.se
Julia

Svar: vad roligt! Jag hoppas att du gillar den :)!

Ser ut att ha varit en härlig semester!

2012-07-11 @ 00:52:01
URL: http://ibland.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0