Posetivt/Negativt

Fem positiva med dagen:

– Startade dagen med godaste brunchen
– Solen var framme tills jag började jobba
– Bra dag på jobbet
– Finbesök av bror och mamma här hemma (Åh vad det uppskattas)
– Ingen söndagsångest på besök
 
En negativ med dagen (mer kom jag inte på, och det var väl för väl):

– Satans ont i benhinnorna (Jobbade i mina Easy Tone igår – vilket jag inte gjort på hela sommaren)
 
Från sommarängen på Tjörn
 
Kvällen kommer spenderas här hemma med lite god mat, massa nyinköpta nötter och en bra film. Kassörskan där jag köper alla mina nötter/kokos/torkad frukt har börjat känna igen mig och verkade nästan frågande när jag åter igen skulle köpa massa nötter. "Hur jäkla mycket nötter och frukt kan man konsumera...", såg hon ut att tänka. Och svaret på den frågan är m-y-c-k-e-t. Löööv it! 
 
Ha en bra söndagskväll. Kärlek från mig!
 


Kommentarer
Ida

Bra att spalta upp dr positiva saker som faktiskt finns, att kunna gå tillbaka till o se även de dagar då allt känns motigt! Skönt m lite trevligt sällskap, hoppas ni får en mysig kväll. Ät ordentligt med nötter-hihi!
Och fy fasen vilket fint kort, du är en fena på det där med foto! Kanon!
Stor kram

2012-07-22 @ 20:28:14
URL: http://Skeptisk.blogg.se
lisa

Det är jätteintressant och följa dig och jag läsar din superbraiga blogg varje dag, men jag undrar om du skulle kunna skriva lite om vilket stadie du ligger i nu? alltså hur långt du har kommit?
T.ex vilka livsmedel kan du fortfarande inte äta? vilka utmaningar har du gjort? kan du äta utöver dina "mattider"? Får du ofta ångest? Vad är rädslan för att testa nya saker som är lite onyttigare? (typ glass, choklad, kakor osv.) Är rädslan att få ångest? gå upp i vikt?

Tro mig jag vet att det är svårt med just onyttigheter och typ grädde, smör, ost och sådär, men UTMANA DIG! NU! vänta inte, du drar ut på(ursäkta uttrycket) helvetet bara mer då. Fastna inte här nu där du känner dig "säker", för att bli helt frisk ska man kunna äta allt utan ångest och livet känns sååå mycket enklare då.
Ta hand om dig <3

Svar: Hej! :) Kul att du följer mig. Jo, självklart ska jag skriva om det. :) Ska svara på alla dina frågor i ett inlägg. Jag vet att man inte ska dra ut på det, men jag har gjort många framsteg – men hade kunnat göra fler. Men det är så lätt att fega ur i sista sekund.
Och precis, bara för att man mår "bra" och kan äta det mesta utan ångest så betyder det inte att man kan sluta här. För att bli frisk ska man vara heeelt fri från alla tankar, och det kan jag inte påstå att jag är riktigt än.

Hoppas du mår bra och får en fin dag! Kram
Cecilia

2012-07-23 @ 10:39:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0