Utomlands

Strålande sol, jag sitter i hammocken och äter frukost och om en timma ska vi ta båtarna ut till en naturhamn där vi ska spendera natten. Äntligen lite sommarkänslor! :) Vattenskidorna, wakeboarden, engångsgrillar och god mat åker med. Kommer bli en härlig dag. 
Det kommer inte bara bli en härlig dag, utan även en härlig tid framöver. Som jag nämnde igår så har jag bokat en resa. Så i början av Oktober så lyfter planet mot Kina! Där möter jag och pappa upp syster och hennes pojkvän som åker runt i Asien. En vecka kommer spenderas i Kina och sedan beger vi oss vidare mot antingen Borneo eller Indonesien för en massa dykning. (Spanade in att det finns massa valhajar där.. spoookie). 
 
Bild från en skolgård i Kina

Då pappsen jobbar väldigt, väldigt mycket nere i Kina så har vi varit där förut. Senaste gången var för två årsedan och oj vilken toppenresa det var.
Jag följde med på kundbesök inne i landet och en lång, "vit" människa är minst sagt ovanligt att man träffar på där. Jag spanade in en skolgård och blev nyfiken på hur deras skola såg ut inuti. Så vi smög oss in och skulle bara kolla lite snabbt. Där blev vi kvar ett bra tag må ni tro. Vi var som filmstjärnor! Alla ville ta i hand, ta på en, ta kort med en och ja..de var heltokiga. Lite roligt :) 
 
Först var det meningen att den resan jag var iväg på för två årsedan skulle inträffa året innan vi åkte. Men då jag var sjuk även då så vågade vi inte riskera något – så vi sköt upp det. Och tur var väl det :) Men nu ligger jag på en helt ny nivå och vet att jag klarar av resor utan att trilla tillbaka. Plus att kinamat är det bästa som finns. (Nåja, inte maneterna och de levande räkorna kanske). Haha. 
 
De är roligt att ha saker att se fram emot. Och en resa mitt i hösten gör att hösten känns lite kortare. (Är ingen höst-person). Och så småningom hoppas jag att jag är stark nog att dra iväg på en långresa på egen hand. Men det tar vi längre fram i tiden. En sak i taget!
 
Nu blir det en heldag på havet. PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0