18 Juni

Godmorgon! Hoppas ni har sovit lika gott som jag i natt. Underbart att känna sig utvilad. Vaknade och började dona i köket det första jag gjorde. Matlådor, dessa matlådor. Nu har jag i allafall köpt hem massa mat som är god att äta kall. Kycklingspett, salladsskinka och lite annat smått och gott. Visst, det är inte min älskade ugnsbakade lax, men detta fungerar det också ;) 
Idag blir det en god sallad med matvete, grönsaker och salladsskinka. Lite picknickmat sådär. Har även packat ner en påse nötter ifall jag skulle behöva lite extra energi – vilket jag faktiskt behöver, oavsett om det känns så eller inte. Så jag ska ha som mål att den där påsen ska vara slut innan jag går hem från jobbet. Och känner jag mig rätt så blir det inga störra problem. Är nämligen väldigt knäsvag för de där små gobitarna! 

Nu är det bara tre dagar kvar på jobbet innan jag har ledigt i några dagar. Då väntar massa roligheter! :) Nu är det även mindre än två veckor kvar innan vi beger oss mot varmare breddgrader. Stress, stress – men pepp, pepp!! Nu ska jag ge magen frukost och sedan blir det jobb hela dagen. 

Vad ska ni hitta på denna måndagen tro? :) Puss & Kram


Kommentarer
Anonym

Passar perfekt med pickninckmat, såg i almanackan att det är pickninkdagen idag :)kram

2012-06-18 @ 10:28:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0