Dagens mående: Tacka gudarna för fredag

Godkväll!
Hoppas ni har haft en fin fredag än så länge. :) Mina rastlöshetskänslor har inte hunnit sätta in idag. Dels för att jag har vart förbannat trött då jag bara sov cirkus fem timmar i natt, och dels för att jag har haft fullt upp hela dagen. Har förövrigt börjat sova så otroligt dåligt på senaste tiden. Hur sent jag än somnar så kan jag verkligen inte sova längre än till nio. Normal tid att gå upp för vissa kan tänkas, men inte när man somnar vid tresnåret. Suck.
Den dåliga sömnen i natt resulterade till en power nap direkt efter frukost. Haha. Så det kan bli : )
Vid tretiden bar det av till stan för att äta sushi med mor och syster. Satt och åt och pratade i en och en halv timma. Gott och mysigt. :) Hann med en runda på stan och köpte lite nödvändiga saker också. (En del mindre nödvändiga saker för den delen också). En rosa ministekpanna tex. Perfekt till mina miniomeletter/ägg på morgonen :)
image description
Min nya, fina, rosa, läckra stekpanna

Sedan blev det en runda till mataffären. Vet inte om ni minns att jag skrev om en tjej som kom fram till mig för några månader sedan och började hacka på mig för att jag såg för smal ut. "Har du tröttnat på att käka eller", "Blir så trött på sådana som dig"... var väl några av kommentarerna hon spydigt slängde ur sig förra gången. Idag slapp jag dock höra hårda ord – men om blickar kunde döda, säger jag bara... Fyfan.
Kvällen kommer spenderas med sisådär tio flickor framför en bra film. Det är precis vad jag behöver idag. Filmmys, lite socialt umgänge (efter att ha vart socialt handikappad i en vecka), lite gott till magen och en bra film. Hur spenderar ni er fredagskväll?



Kommentarer
Anonym

Äter du bara lunch på dagarna och ingen middag? Bara undrar. Kram

2012-06-08 @ 19:36:02
Cecilia

Sv Anonym: Beror på när jag går upp på dagarna! Försöker att äta både lunch och middag, men hinner jag inte det så äter jag en brunch istället för frukost och "brunch" till kvällsmat :) Så det blir typ samma!

2012-06-08 @ 19:37:49
URL: http://vagenupp.blogg.se/
L

hoppas du får en bra kväll :)<3

2012-06-08 @ 22:24:27
URL: http://bestigaberg.blogg.se/
Sara

haha så sött järn ;)

2012-06-09 @ 08:05:41
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
The Daily Meals

Exakt en sådan stekpanna köpte ju jag också igår! :D

2012-06-09 @ 23:25:47
URL: http://thedailymeals.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0