Bara en vanlig lördag

Lugn och skön kväll igår. Hade som sagt tänkt att vara hemma och kolla film, men så blev det visst inte. Dock kände jag mig duktig för jag valde att stanna hemma och äta kvällsmat och allt det där innan jag begav mig mot två fina vänner som befann sig två hus bort från mitt. Hade lika gärna kunna skippa det, men jag valde att missa lite på filmen som de skulle titta på och komma senare så jag hann äta. Redigt tycker jag! Och det var mitt val. Dock var det väl för allas bästa, för vem vill umgås med en hungrig, trött vän egentligen ? ;)
Det blir en vanlig lördag för min del idag. Dvs först fika på stan, sedan hem för bästa laxmiddagen och sedan blir det melodifestivalen med alla tjejerna. Sounds gooood. Men nu- frukost och hårfärgning. Kanske inte samtidigt dock. Haha.
En mysig liten vårbild.
De skorna jag har på bilden är tyvärr sönder. Men jag har "lyxen" att ha en pappa som reser till Kina på tok för ofta. Så brukar beställa massa converse från honom när han åker dit. Han ska dit om någon vecka och den här gången tänke jag be honom om ett par lila och ett par gula. Vårigt och färgglatt :)
Frukost var det ja. :) Hörs senare 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0