Flashback

Maten var såhäääär god. Har fortfarande matkoma. Men trots det så sitter jag och knaprar på ett äpple+kanel. Äpplet bara låg där i frukskålen och ropade på mig, så jag tyckte det vore dumt att inte låta det göra laxen sällskap i magen.
Ska snart åka och inhandla något gott inför ikväll och efter det bär det direkt av till en vän där tio andra flickor väntar. (Och ja, vi är alltid så många på våra myskvällar. Haha) Vad jag ska inhandla återstår dock att se. Men bestämmer jag mig inte innan jag åker till affären så vet jag att det alltid slutar med samma saker. Och idag vill jag faktiskt ha något nytt att mysa med. Naturgodis? Fruktsallad? Någon god macka? Eller varför inte lite av alltihop?
Har föresten lyssnat rätt bra på kroppens siglaner idag måste jag säga. Tänker man inte så förbannat mycket så går det hela lite lättare, faktiskt. Jag sa inte att det var lätt- bara lättare!
Till sist vill jag bara tipsa om världens godaste doft. Har inte använt den här sedan studenttiderna. Dvs i somras.. så när jag använde den i morses så fick jag sååå mycket flashbacks. Tänk vad lukter kan på påminna om olika händelser/personer. Har faktiskt slängt en parfym som påminde mig om massa dåliga saker. Haha.
BodyLotion från The Body Shop

Hoppas att ni är lika taggade på melodifestivalen som jag är. Tror nog att Loreen vinner hela kalaset. Hoppas det i allafall. Ha en fin kväll 


Kommentarer
Anonym

Gud va bra att du åt äpplet trots mättnaden! Hoppas du köpte något riktigt gott till melodi :)<3

2012-03-11 @ 08:16:05
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
jen

Håller verkligen med om det där med DOFTER!!!

Har jättemånga dofter/lukter som man förknippar med vissa personer och/eller perioder i livet etc. och har jättevsårt för vissa parfymer som påminner om sämre perioder t.ex.!!! :(

men också många dofter som jag förknippar med härliga barndomsminnen, t.ex. ett visst tvättmedel som mamma använde när vi var små! :) Eller pappas rakvatten!

2012-03-11 @ 09:18:30
URL: http://www.misshart.blogspot.com
karin

Åh, den där har jag också.. samt tvålen i samma serie :) Underbar! :)

2012-03-11 @ 11:35:11
URL: http://raindance.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0