John Blund

Inte världens rockigaste foton. Dock var det en rockig kvällsmat. Fast inte så rockigt om man jämför med vad jag faktiskt verkligen var sugen på. (Toast) Vi klassar med andra ord dagens kvällis som godkänt. En dubbelmacka med massa gott pålägg + apelsin. Inte fy skam ändå :) Mätt och belåten och det tackar magen för.
Har nu förflyttat mig från soffan till sängen och ska snart på dejt med John Blund. Hoppas att han bjuder på många timmar bestående av djupsömn idag. Det hade lilla jag behövt! Ska försöka komma upp i tid i morgon trots att jag är ledig. Hoppas på sol så jag kan ta mig en mysig morgonpromenad också.
Nu var det någon annan som tittade förbi istället för John Blund. Lilla Petter hoppade upp och la sig på min mage. Somnar med honom breve mig/på mig varje natt. Han tar för tusan mer plats i sängen än vad jag gör. Men har inte mage att knö undan honom. (Pratar föresten om min älskade katt) ;)
Sov gott 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0