Matkoma

Nu ligger äntligen lövbiffen i magen! M-ä-t-t och belåten. Mer än mätt och belåten om jag ska vara ärlig. Eftersom maten krånglar lite på jobbet så är jag alltid döhungrig när jag kommer hem. Vilket brukar resultera till lite magont efter maten. Men gott var det i allafall. :) Sa ju föresten häromdagen att jag trodde att min uppblåsta mage berodde på att jag hade ätit yoghurt för första gången på länge. Har ätit det fler gånger under veckan och har inte känt av något. Så nästa misstanke går till.. frukten! Äter sanslöst mycket frukt, så tror att det kan vara en stor bov i det hela faktiskt. Men jag bryr mig inte. Haha. Får fasiken ta och stå ut med lite uppblåst mage - för utan min frukt kan jag inte leva. ;D
Sista dagen min syster är hemma på ett halv år idag. Så senare väntas det tydligen räkor också. Lite torsdags-lyx tackar vi inte nej till :) Håller även tummarna för att jag ska få belöningsshoppa lite i morgon också. (Tänk att jag faktiskt hoppas på det). Dock beror det kanske på att jag är såååå shoppingsugen och vill ha en anledning att slösa pengar ;) Datorväska och skinnjacka är vad jag är på jakt efter för tillfället!
Nu ska jag smälta maten en stund. Det behövs! PUSS


Kommentarer
yasmine modell mamma och fru

allt bra? kram

2012-03-01 @ 17:40:08
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Johanna

Sv: Känner mig bara så elak när jag skiter i att följa med mina vänner ut men jaja, man ska ju faktiskt göra som man själv vill!

Jag vill också belöningsshoppa! tror jag ska göra det imorgon.. Shopping är alltid trevligt! <3

2012-03-01 @ 17:44:30
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0