Säg omelett

Bästa frukosten ligger nu i magen. Tog mig tiden till att göra en god omelett med färska champinjoner i. Hela kalaset avslutades även med en stor apelsin med massa kanel på- såklart! Insåg nu att det blev en väldans sen frukost. Men ja, det är ju som sagt helg för min del och då får man faktiskt ta sovmorgon tycker jag. Är inte så morgonpigg av mig förstår ni. ;)
Klockan tre ska jag möta upp mamma i stan för att äta sushi också. Det är en väldigt fin tradition vi har måste jag säga! Längtar hela veckan efter att få hugga in i mina laxrullar :D
I eftermiddag bär det även av hem till lilla farfar som fyller år. Annars blir det en lugn dag känner jag på mig. Ska även kolla lite nya glasögonbågar på stan. Har börjat tröttna på mina. Eller ja, det hade vart kul att ha några att byta emellan ibland. Har ändå haft dessa i ett par år och känner att det är dags.
Funderar på något i den här stilen i allafall. Vad tror ni om det?
Mina brillzzz som jag har just nu.
Nu ska jag tvätta, diska och dammsuga. Önskar nästan att jag hade mig själv som dotter ibland ;) Ha en fin dag så hörs vi senare. 


Kommentarer
Anonym

Sv: jaa men exakt, man måste börja någonstans! :)<3

2012-03-09 @ 12:38:48
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Matilda

Sv: Haha ja, den var himla god! ;) Tack snälla, detsamma!! Kram

2012-03-09 @ 13:10:03
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com
Sara :)

sv: hoppas du tycker om det :))

2012-03-09 @ 14:37:06
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
Victoria

Du är så fin! :)

2012-03-09 @ 22:45:55
URL: http://frukostera.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0