Smultron

Skippade fleecetröjan och bytte ut den mot vårjackan idag. Det gjorde jag rätt i vill jag meddela! Alla blir så glada av sådant här väder, även jag :) Blev som sagt bara jobb mellan två och sex idag men är ändå helt slut i huvudet av någon anledning. Hann med en runda på stan innan det var dags för jobb. Så nu är brillzeen beställda och jag är såå nöjd.
Föresten så ser ni dagens drog här nedanför. (Tips - smaka om ni inte gjort det!!) Grymmegod är den! Stod och valde mellan lite olika smaker men det slutade med att jag valde den som hade rosa flaska. haha. Kvällen ska ägnas åt att skriva ut massa bilder som ska sättas upp på min vägg. Har redan fyllt en stor del av väggen men mer ska det bli. Det är så mysigt att mötas av en vägg full av fina minnen varje gång man går in i sitt rum. 
Mer ska det bli!



Kommentarer
karin

Åh måste testa! :) Haha du är som jag, är något rosa är det svårt att stå emot ;) Testa nya Loka hallon/persika! Den är megagoood :)

2012-03-12 @ 18:53:53
URL: http://raindance.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0