Soldos

Är precis hemkommen från en promenix med en fin vän. Det var en välbehövlig promenad vill jag lova. Efter dagens jobb trodde jag att mitt huvud skulle explodera. Bokstavligen! Så det var skönt att få prata av sig och komma ut i det fina vädret en stund.
Var dock inte bara huvudvärks-timmar på jobbet idag. Fick faktiskt en soldos på två timmar ute på gården. Underbar förmiddag var det! Var hemma vid halv fem, åt middag i min ensamhet då mamma var tvungen att jobba över och mycket mer än det har jag inte hunnit med idag. Dagens middag blev lövbiff, bulgur, sås + sallad. Rackarns gott var det! Lättlagat också.
Just nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att klockan ska bli åtta. Sveriges Mästerkock är ju som sagt veckans höjdpunkt va ;) Går föresten och sneglar ut på bilen var och varannan minut. Haha. Är verkligen nöjd med hur färgen på loggan och allt blev. Var lite osäker på hur resultatet skulle bli, men det blidde ju änna bra :)
Nu ska jag springa och tvätta ur färgen. Det blir inte mer spännande än att utväxten försvinner idag tyvärr. ;) Ha en fin kväll 


Kommentarer
Johanna

sv: Exakt! Så underbart att slippa reflektera över saker och ting hela tiden och bara gör de man känner för! :) you will be there soon! <3

2012-03-14 @ 19:57:55
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
bortavidmolnen

sådär, själv? <3

2012-03-14 @ 21:03:19
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
bortavidmolnen

vi båda kämpar :) <3

2012-03-14 @ 21:20:45
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0