Dipp

Jag har utmanat, jag har lagt till ett extra mål mat/dag, jag har inte hoppat över några mål, jag motionerar inte..(bara några promenader i snigeltempo). Men säg mig då varför i h-vete vågens siffror fortsätter att göra mig besviken. Ekvationen är simpel, I know. But I still don´t get it! Jag ska upp, upp, upp. Inte ner, ner, ner.
Jag som hade hoppats på belöningsshopping idag, men det får tydligen vänta. Jag vet precis vad jag behöver – en stor, fet spark i baken.
Fruktsallad/keso/kanel. Visst ser det inbjudande ut?

Åt i allafall världens godaste frukost och allt avslutades med fruktsallad och keso. Den där fruktsalladen var så kall så jag började frysa. Så nu sitter jag och värmer mig med min rosa, fina värmekudde. :)
Senare idag blir det sushi med mamma och ikväll ska jag hem till en vän och kolla film med några. Idag har jag ingen som helst anledning att inte våga utmana med nåt extra gott till filmen. Jag tillåter inte mig själv att fega ur idag! Nästa vecka ska ni ta mig tusan få se på andra bullar. Och nej, det är inte bara tomma ord! Nu jävlar.



Kommentarer
Johanna

Jag är stolt över dig! Det är bara att fortsätta kämpa, vissa dagar är vågen allt annat än ens vän och man kan gå ner i vikt trots att man kämpar som ett djur. Vet att man blir så himla besviken men det är bara att fortsätta i rätt riktning! Kram <3

2012-03-16 @ 15:36:27
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
karin

Det kan ta ett tag för kroppen att fatta. Ibland kan det ta tre veckor innan något händer på vågen. Håll i och kämpa på! Och som du vet, det krävs mer än man tror. Försök få in mer näringrika produkter. Kanske nötter, mjölk till maten istället för vatten. Små saker som inte "känns" så mycket i magen men som gör gott :)

2012-03-16 @ 17:05:17
URL: http://raindance.blogg.se/
isa

Vad tror du om näringsdrycker? jag tycker verkligen alla ska till det för de gör under. med hjärnan framförallt. kan vara jobbigt att lägga till mat hela tiden.. think about it. Ju snabbare vi når målet desto snabbare kan vi börja leva. Gör inte som jag och "slösa" flera år på att stå o stampa. kram!

2012-03-16 @ 18:33:50
URL: http://cookiedough.blogaholic.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0