Göttalaborg

Precis legat och vilat en stund. Lyckades inte hålla mig vaken längre. Att strosa fram och tillbaka i Göteborg tar på krafterna minsann. Men åååh villken mys-dag jag har haft :) Har verkligen inga problem att gå runt och shoppa själv - snarare tvärt om. Tycker bara att det är mysigt.
Åkte in med min syster och lämnade henne vid bussen klockan elva. Självklart blev det lite hejdå-tårar. Nästa gång vi ses är i Maj, men det går fort :) Tänk vad familjen är värdefull.
Efter det så begav jag mig på en promenad bort till järntorget för att kolla in Myrorna. (Affären). Hamnade där inne väldigt, väldigt länge. Haha Fruktansvärt roande affär. Dock hittade det inte jag var ute efter där. Men det gör inte så mycket. Sen blev det en promenad tillbaka till centrum i solskenet med musik i öronen och solbrillorna på. Underbart!
Fick i allafall med mig ett par jeans hem. Vet att det är lite dumt att köpa jeans nu, men jag är ingen "skinny-jeans-typ", utan har alltid väldans stora byxor på mig. Så köpte ett par byxor i en stor storlek på killavdelningen på Weekday för 200 kronor. Men skulle jag få panik och känna att de inte passar om ett tag så är det ju faktiskt inte hela världen om de åker i sopen. Eller till Myrorna kanske ;) Är i allafall supernöjd. Stora, ljusa och våriga. Perfekt!
Efter ett par timmar begav jag mig hemåt. Och vad vore en bilfärd hem från Götet utan att köra "lite" fel. Såå typiskt mig. Väl hemma mötte jag upp mamma i stan och åt en välbehövd sushi-lunch. Beställde extra ingefära idag också + att jag tog mammas. Så nu blir jag nog inte förkyld på ett tag.
Lite bilder från dagen!

Tröjan jag har på mig på nedersta bilden låg och väntade i brevlådan när jag kom hem. Riktigt nöjd. Färgerna var så fina tycker jag :) Nu måste jag springa och leta efter något att ha på mig ikväll. Vi är som sagt tjugo tjejer som ska hem och fira en tjejkompis. Får se om jag följer med alla ut efter åt. Låter inte mot det faktiskt.
Ha en bra fredagskväll vad ni än hittar på för spännande :) PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0