20 Mars

Ni anar inte hur gott jag sov i natt! Pappa var inte hemma så passade på att prova hans tempur-madrass. (En sådan där hård ni vet). Vaknade bara två gånger i natt och en vanlig natt vaknar jag väl runt tjugotvå. Ska sova där varje natt när han åker iväg en månad snart. Kommer bli en ny människa för tusan :)
Måste tacka för alla kloka ord angående träningen med. Har insett att jag ska börja träna när jag är redo. Dvs när jag känner att min kropp mår tillräckligt bra och orkar. För är rädd att börja träna för tidigt för att de dumma tankarna vill, men nej.. ska börja träna när jag, Cecilia känner mig redo.
Har nyss kommit hem från jobbet och har precis fått i mig lite mat. Det blev samma som igår. Är så van vid att göra mat till hela familjen (fem stycken+pojk/flickvänner), så har en förmåga att laga aalldeles för mycket mat nu när vi endast är två eller tre som äter och det resulterar till att vi får äta rester hela veckan. haha. Okej, så illa är det faktiskt inte. Gjorde fyra matlådor som jag kan äta om någon vecka istället ;) Köpte fyra stycken knallrosa matlådor igår så nu är det extra roligt att göra storkok!
Nu ska jag smälta maten och sedan träffa en vän och gå en promenad. Och vet ni ? I morgon ska det bli 15+ och sol. Då blir jag glad :D Doooock ska jag jobba till stängning. Inte lika rock n´ roll. Ska ta med mig småttingarna på utflyckt, så lite mysigt får jag det nog i allafall :)
Dagens drog


Stekte färska champinjoner till idag. Mums!

Hoppas ni har en fin Tisdag kära ni 




Kommentarer
Johanna

Helt rätt tänkt, tror inte det är bra att bestämma när, hur och var man ska börja träna. Bättre att känna efter när kroppen dessutom är redo.

Sv: haha! Jag har aldrig ätit det där, brukar alltid tänka på att dom ser små ut haha och då går jag hellre hem och äter större :D <3

2012-03-20 @ 17:31:33
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0