En halv special med räksallad, tack!

OM jag är trött i huvudet och om jag luktar stek-os? Haha ohyes. Tre timmars provjobb är avklarade och det gick verkligen kanon. Redan efter en kvart fick jag ta emot kunder, stå i kassan och slänga ihop hamburge/korv-beställningar. Kastades in i det med en gång med andra ord. Har aldrig gjort något sådant innan, så jag vart lite osäker när det kom specialbeställningar hit och dit. Det kan tyckas verka lätt att "bara stå i ett gatukök" men det var rackarns mycket att hålla koll på må jag säga.
Hemlagade hamburgare med Max hamburgebröd <3
Innan jobbet så blev det sushi med mamma. Och man kan ju inte bryta en fredags-tradition, så det får nog bli sushi i morgon också. ;) Hoppas det i allafall! Det var smockat med folk på trapporna på torget som satt och åt glass i solskenet. Nu är det verkligen vår. Är det fint väder i morgon också så ska jag sätta mig där jag med och äta en Calippo Refresh. En av mina favoritglassar!
Har aldrig tyckt om mastiga glassar. (Med undantag för Mayan Mystica då) Jordgubbsglass är heller inget som faller mig i smaken. Tycker det smakar plast. haha Men den perfekta glasstruten innehåller en kula av lakritsglass, en med choklad och en med melonsmak. Och självklart något gott strössel. Salig blandning det där ;) Vilken är er favoritglass?

Nu behöver min kropp lite näääring. Köpte hem keso med smak av äpple/päron/vanilj som ska provsmakas ikväll. Vet dock inte om det är så gott att ha på mackan, men den som inte provar får heller inget veta. :) Hoppas att ni har haft en bra dag. Och åt ni ingen glass i solen idag så får ni se till att göra det i morgon. För kan jag så kan du!
Puss och klem 


Kommentarer
karin

Sv: Går att beställa från brandos.se bla :) Bögens kiosk? Vilken är de? Haha. Den keson älskar min mamma.. jag föredrar den naturella och smaksätta den själv :P

2012-03-22 @ 19:58:56
URL: http://raindance.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0