Rastlöst

Samtidigt som vädret gör mig lycklig så gör det mig samtidigt lite smått rastlös. Det går lixom inte att sitta inne när solen strålar utanför. Jag måste hela tiden hålla mig sysselsatt och göra saker, annars får jag lite smått panik. Och detta är faktiskt lite jobbigt. haha. Nästan så att jag hoppas på spöregn snart så jag måste hålla mig inne. Okej..det där menade jag inte för fem öre!
Fick en fin blomma av Mami. Tippar på att den håller sig såhär fin i cirkus en vecka.. :D

Mysigaste Cafét med finaste inredningen/porslinet

Idag var ju dagen med lite större D. Det var ju faktiskt tänkt att jag skulle utmana med lite glass i vårsolen. Hur gick det med den saken då? Det hade säkert gått bra – om jag bara fick chansen. Istället för mys på trapporna så satte vi oss på ett fik. Var supermysigt det med, men kruxet var ju bara det att de inte säljer någon glass där. Så fick med andra ord aldrig chansen till att köpa mig min Calippo. Buhu. Var verkligen sugen på att utmana idag. Vill ju lägga mig stolt.
Och som sagt, visst hade jag kunnat köpa mig något annat. En bulle, kaka, muffin..what ever. Men jag måste förbereda mig mentalt på mina små utmaningar, (Som egentligen inte borde vara en utmaning alls) annars är jag rädd att det blir kaos i hjärnan. Fast det är klart..en utmaning ska ju vara just en utmaning. Så nästa gång kanske jag ska tänka om och äta det jag inte hade tänkt välja?! Om ni förstår vad jag menar. ;)
Jag är inte så mycket för mastiga chokladtårtor osv, men något som jag verkligen älskar är pistagebullar. Lite otippat kanske?! Haha. Sen är jag även lite knäsvag för chokladbeskvier och italienska mandelskorpor...wow!
Nu ska jag ta en städomgång i mitt rum. Jag städar ta mig tusan varje dag på mitt rum. Fattar inte hur jag under mina tolv vakna timmar per dygn kan stöka ner så mycket. Helt sjukt. Har dock alltid vart stökig och slarvig av mig. Bytte tex hänglås till skåpet i skolan 6 gånger på ett halv år. Det är värt att tillägga att man fick tre nycklar till varje lås. Helt sjukt! Till slut gav jag upp och lät det stå olåst. Haha.
Hur spenderar ni kvällen ? :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0