Grillmästare

Tillbringade eftermiddagstimmarna med en bra bok i solen. Skönt avslut på dagen må jag säga. :) Fast mycket mer har jag faktiskt inte gjort idag. Men det är ju som sagt söndag. Dock kommer söndagarna framöver inte bli allt lika lugna. För vet ni? Jag fick jobbet på kiosken(!!) Det var väldigt osäkert om jag skulle få det eller inte med tanke på att jag kanske ska flytta och börja plugga till hösten. Och om jag nu gör det så innebär det att de måste lära upp en ny person från början osv. Men det var ett klokt beslut av dem att välja mig ändå tycker jag allt ;)
Så i veckan början upplärningen och sen är det igång. Kommer bli sommarens grillmaster :D Jobbtiderna är dock lite tokiga med tanke på att kiosken stänger kring tolv på natten. Men jag föredrar nästan hellre det istället för att behöva sätta klockan på 05.30 som jag har gjort nu då jag jobbat på dagis. Det blir en liten nystart detta känner jag. Kul att prova på något nytt! :)
Gatuköket/kiosken är rätt stor. Det säljs både hamburgare, korvmenyer, köttbullar, godis, drickor, tidningar osv.. Och jag kommer inte stå i någon "lucka" utan det är ett gatukök där man kan gå in och sätta sig. Och arbetsuppgifterna är ju som sagt då att stå i kassan, förbereda mat, steka/laga mat och servera mat. haha. Dock är jag lite lost i tankarna så jag lär väl tabba mig en hel del i början. Men man kommer nog in i det snabbt. :)
En hel special med extra korv, tack!

I morgon drar pappa till Kina i en månad, så ikväll blir det lite lyx med räkor och annat gott. Hoppas att ni har haft en bra söndag i det fina vädret. Puss och Kram 


Kommentarer
Ida

Grattis till jobbet :) Önskar jag fick ett jobb oxå! Lite annat att tänka på. Det kommer gå galant ska du se :)

Kram

2012-03-25 @ 21:13:58
URL: http://fightforlife.bloggsida.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0