27 Mars

Behöver jag ens nämna att jag är helt slut? Tacka gudarna för att jag bara jobbar korta pass nu i början. Men allt känns kanon med det nya jobbet. Jag tabbar mig dock en del (hoho) och det är stressigt.  Fast har ju som sagt bara jobbat där två gånger hittils så det är väl inte sååå konstigt kan jag tycka. :)
Har precis fått i mig min kvällsmat och sitter nu bänkad i soffan. Här tänker jag sitta tills det är dags att förflytta sig till sängen..vilket är rätt snart. Det var så förbannat gott med rostade mackor igår, så det fick även blev dagens kvällsmål :)
Dock får denna måltiden bara ett "G" av mig. "VG" får den när jag har ost på mina rostade mackor och "MVG" när jag har ost på mackorna samt ett stort glas O´boy att doppa dem i. Då är måltiden fulländad. För egentligen är det en oskriven lag att man ska doppa sina mackor i O´boy. Om ni hade missat den lagen menar jag... ;)
Hann äta upp mina mackisar innan jag kom på att de skulle ha agerat modeller. Istället får ni en liten bild på mina underbara wokade grönsaker som jag åt till middagen. En fet klapp på axeln till mig som åt middag (utan nååågra som helst problem) på egen hand idag. Tycker fortfarande att det är lite jobbigt, men jag gör det ändå ska ni veta. Tur att jag har katten som jag kan konversera med vid middagsbordet i allafall. hoho
Och en sista sak. Guuuud vad ni är snälla och fina. Ni svarar på mina dumma frågor och det känns som att jag har ett stöd från er. Oavsett om jag har det eller inte så känns det så. Och det peppar mig! Så ger er själva en varm kram från mig 


Kommentarer
Jen

Du kan ju prova med en mager ost till en början :)

2012-03-27 @ 21:18:06
URL: http://thejenna.blogg.se/
Jeanette

Hur många mål äter du per dag? Jag har också råkat ramla ned i äs-träsket, men vi ska kääämpa för att må bra igen, som vi förtjänar! :)

2012-03-27 @ 21:31:37
Cecilia

Sv Jeanette:



Det varierar från dag till dag. Men försöker att hålla mig till minst 5 mål per dag. :) Hur mår du? Går du i någon behandling?

2012-03-27 @ 21:39:06
URL: http://vagenupp.blogg.se/
Jeanette

Okej! :) Jag försöker också äta fem gånger per dag, ska egentligen äta 6 mål per dag. Motivationen och måendet går väldigt mycket upp och ned! Jag har gått i behandling ett tag nu, jag går på samtal och äter lunch med min behandlare 2 gånger/vecka. Det läggs inte så mycket fokus på vikt osv, utan mer på att få maten att fungera och för att sedan stärka självkänslan, vilket är bra! Jag har inte riktigt hunnit till biten gällande självkänsla ännu. Just nu så står jag och stampar på samma ställe med maten, för rädslan är så stor. Fast jag vet hur mycket roligt som finns framför mig som jag vill vara med på och uppleva så fullt ut som det bara är möjligt, det är bara de dumma tankarna och anorexin som har ett så hårt grepp! Men som du tidigare skrivit i din blogg, man vill vara fri och frisk till sommaren och leva livet som man är värd! Vi förtjänar det!! :)

2012-03-28 @ 14:16:23
Cecilia

Sv Jeanette: Varför äter du inte alla dina sex mål tro? Motivationen går alltid upp och ned. Men det är bara att blicka framåt och stå ut ett tag, för det blir bättre – det lovar jag dig!

Bra att du går i behandling i allafall. Hoppas det ger dig något. Försök att hela tiden blicka framåt och tänk på allt roligt som ett frisk liv innebär. :)

Ja, vi alla förtjänar bannemej att må bra. Så dumt att må på något annat sätt tycker jag. Kämpa på!! :)

2012-03-28 @ 21:03:51
URL: http://vagenupp.blogg.se/
Jeanette

Mitt mål är absolut att komma upp i mina 6 mål om dagen, fast jag måste vänja mig psykiskt med lite mindre för att inte min hjärna inte ska spela mig för många spratt - för att sedan öka upp successivt! ;) Jag har med börjat inse att det enda som gäller är att faktiskt hålla ut - inget kommer gratis! Jag måste bara komma till insikt med att jag faktiskt är redo att lämna detta! Det finns ju så mycket mer att lägga energi och tid på än någon dum ätstörning! :)

2012-03-28 @ 22:25:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0