Husmor

Vart inte alls hungrig när klockan slog kvällsmål. Men det är bara att tugga och se glad ut. Ställde mig även och gjorde hemmagjord müsli helt plötsligt. Inget recept och inga mått, utan allt åkte in i ugnen på måfå. Haha. Blir en spännande frukost i morgon med andra ord! Det luktade i allafall helt fantastiskt. Tycker att det är kul att exprimentera lite i köket. Inte för att det alltid blir så lyckat. Men den som inte testar får heller inget veta ;)
I helgen tänkte jag slå ihop vår vanliga "helgmat" i ett. Äter ju alltid lax en dag och biffar den andra... så varför inte laxbiffar tänkte jag? Kanoners ju.
Nu sitter jag och myser i min björntröja och slötittar på tv. Blir sängen rätt tidigt i kväll. Vankas jobb även i morgon och sen är det helg. Finally! Tror jag ska ta mig en tripp till Göttalaborg. Är nämligen sugen på att göra mig en ny piercing. Lite spontant sådär. Hade nämligen en industrial i örat men var tvungen att ta ur den då den blev infekterad. Så nu känner jag att det är dags för en ny och hoppas på att den läker som den ska den här gången.
Sov så gott där ute 


Kommentarer
camilla

haha vad kul du är som bara gör musli sådär:P hoppas den smakar gott iaf :) har aldrig gjort de själv ^^

Vad för piercing ska du göra?:D



Haha men visst e fåglarna störande?:O usch vad irriterad jag blir xD inte låter de vackert heller ^^



Skojar du? vit choklad är ju bland de godaste man kan äta :D loooove it hihi!



Igår gjorde jag inte så mkt men idag ska jag iväg o få massage, supergött haha :)



kram :)

2012-03-30 @ 08:04:20
URL: http://resanupp.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0