Min bästa vän

Aktivt här på bloggen idag va ? ;) Haft fullt upp tills nu. Var uppe vid halv sju och åkte sedan för att jobba till fyra. Var en bra och lugn dag på jobbet idag. Skönt. Dock blev det en misslyckad lunch - inte lika skönt. Trodde att jag skulle tabba mig vid middagen också då den skulle intas själv(!!) Men vet ni? Jag åt det jag skulle + lite till då jag inte fick i mig tillräckligt vid lunch. Så jag ger mig själv en sjukt stor klapp på axeln. Hade aldrig klarat av att äta middag på egen hand för ett tag sedan. Och ännu mindre hade jag klarat av att ta extra.
Det blev iallafall marinerade kycklingspett som jag serverade tillsammans med bulgur och tzatsiki + massa sallad. Smaklökarna dansar fortfarande ska ni veta. :)
Nu har jag och mammsen precis vart och handlat. Orkade inte det igår. Så nu ligger det massa god mat i kylen som bara väntar på att bli uppäten av lilla mig. Tänkte försöka mig på Chili con carne i morgon. Det är något som jag lagar alldeles för sällan faktiskt. Massor, verkligen massor med bönor ska det vara i. Och stark ska den vara!
Känner mig sådär extra peppad idag. Jag är så stolt över mig själv (hello ego) att jag faktiskt tog itu med detta på eget initiativ. Och jag gör det för mig själv och för att jag vill. Kroppen ska vara ens bästa vän och inte fan låter jag mina bästa vänner misshandlas utan att rycka in? Nä, tänkte väl det!
Hälsan är allt du har, tänk på det!


Kommentarer
Anonym

sv: haha, roligt med så många olika frågor!

Super bra att middag gick så pass bra, keep up the good work! <3

2012-03-05 @ 19:36:47
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Nadine

Just nu går jag inte i någon behandling men har varit inlagd på ett flertal ställen och gått på dagvård osv. Har dock inte funnit något som hjälpt. Fyller 18 om ett par veckor så då flyttas jag över till vuxenpsyk också. Om du undrar något kan du gärna maila, [email protected] KRAM

2012-03-05 @ 20:37:54
URL: http://nadinenyholm.blogg.se/
linnea

VACKER!

2012-03-08 @ 17:50:33
URL: http://linneahs.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0