Hemmakväll

Väldigt bra dag hittils. Ser även fram emot den här kvällen. För vet ni vad jag ska göra? Absolut ingenting. Ska bara äta gott och kolla film med stamcellerna. Inte ofta jag spenderar mina fredagskvällar här hemma nu för tiden. Så det ska bli riktigt mysigt.
Har precis kommit hem från farfar där det vankades lite kalas för gamlingen. Det bjöds verkligen på äkta pensionärsfika. Sådana där grejer lockar mig inte det minsta och ska jag utmana så ska jag utmana med något jag verkligen tycker om. Så jag höll mig faktiskt bara till kaffet.
Föresten så hittade jag tyvärr inga bågar på stan förut. Men kom inte hem lottlös för det. Kom hem med en mätt mage (s-u-s-h-i) och en mysig rosa fleecetröja. Lever i mammas gula, inte så snygga fleece hela dagarna så jag kände att det var dags för en lite snyggare. ;)
Lax och crabfish-rullarna är de godaste!

Vet ni vad jag ska se för film ikväll? Glasblåsarns barn. Inte sett den sedan jag var väldigt, väldigt liten och då tyckte jag att den var aphemsk. Haha undra hur jag uppfattar den idag.
Dagens mående föresten: Jag känner att jag har börjat släppa på spärrarna en aning. Allt går så mycket lättare när man bara glider med och inte tänker så mycket. Har även börjat lyssna mer på kroppens signaler. För varför skulle de ljuga? Kurrar magen så betyder det väl för tusan att den är hungrig och inte tvärt om. Så jag måste säga att dagens mående är riktigt bra. Känner mig positiv och rätt klar i huvudet om jag får säga det själv. :) Hoppas det håller i sig under helgen bara. Men det ska jag se till att det gör :)
Vad hittar ni på denna fredag?


Kommentarer
Anonym

vad menar du med " kolla film med stamcellerna" ? :)

2012-03-09 @ 20:57:57
URL: http://ellenkiara.blogspot.com
karin

Sv: Våga lite på kroppen, den ljuger aldrig om hur mkt den behöver eller vill ha :) Tycker du gör ett superbra jobb! Och sushi, mums!! För mig går det upp och ner.. med jag kämpar på. Äter inte efter någon lista, inte gjort sedan maj. Men har ju ätit efter olika listor i flera år.. så jag har ganska bra koll på vad jag bör äta. Men äter vad jag vill, när jag vill. Dock är jag väldigt noga med regelbundhet.. samma tider mm. Tror det är viktigt att ha rutinen, tills maten verkligen funkar. Tar 2 nd varje dag med.. utan dem hade de varit svårt att ens hålla vikten stabil. Men målet är att så snart som möjligt kunna äta mer istället :) Men de är ett bra stöd. Sedan älskar jag dem med.. haha måste vara ensam om det. Fryser dem till glass. Onaturligt gott, faktiskt. Har såklart mycket jag inte "vågar" äta, men jag utmanar lite varje dag :)

2012-03-10 @ 14:48:27
URL: http://raindance.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0