3 Maj

Godmorgon (god eftermiddag?) Ska snart iväg till utställningen för ett möte med tidningen. De ska nämligen skriva ett litet reportage om mig. Spännande. Dock vägrar jag att vara med på bild. Känner mig inte så bekväm när det kommer till det.
Nu har jag nyss intagit en god brunch. Rostat bröd, omelett med spenat/skinka, frukt och goda pålägg i form av keso, skinka och goda grönsaker. Mätt och belåten! Har föresten fått en liten dille på spenat, konstigt nog. Kan få cravings efter så sjukt udda saker ibland. Undra hur jag kommer bli när jag blir gravid.. kommer sukta efter de konstigaste sakerna i hela mataffären förmodligen. Haha.
I eftermiddag ska jag bege mig till en vitsippedal i närheten av där jag bor. Picknick och fotografering var tanken. Behöver sätta mig bland blommorna och filisofera lite – seriöst alltså ;) Tycker att det kan vara skönt att göra något i sin ensamhet ibland. Speciellt när man behöver klura ut både det ena och det andra.
Dagens mående: Än så länge är det bättre än igår. Har gett mig själv en och annan spark i baken! 


Kommentarer
Matilda

Vad mysigt med picknick! Föresten så tar du otroligt fina bilder! :) Hoppas du får en bra dag! Kram

2012-05-03 @ 13:07:14
URL: http://Jordgubbssaften.blogspot.com
isa

blev så jävla glad när jag läste att du var ute på valborg. way to go baby! mot livet!! :) haha du är inte ensam om att få dillen på sånna där saker. själv är jag helt besatt av pulvermos! haha. kram!

2012-05-03 @ 15:11:18
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0