4 Maj

Om det blev en ledig dag för mig som jag hade räknat med? Naaae. Men det gör inte så mycket. Dock vart jag förbannat trött när de ringde mig i morses. Trodde som sagt att jag skulle vara ledig idag, så kom inte i säng förens vid tre i natt. Så det blev inte mycket till sömn för min del. Jobbade bara ett kort pass, så det var åtminstånde lite skönt.
Nu har jag precis ätit världens godaste sommarmat. Flintastek, tzatsiki, bakad potatis och en stor grönsallad. Man bugar och bockar. Har fortfarande lite svårt att veta vad som är en normalportion när man äter kött osv. Det är lättare att veta hur mycket jag ska ta om jag tex äter biffar eller liknande, för det är jag så van vid. Men försöker att titta på de andra runt matbordet för att se hur mycket de tar samt att jag kroppen säga till om det blir lagom eller inte. (För jag vågar lita på min kropp nu för tiden).
Lilla jag idag
Nu ska jag ta min fredagslur och sedan får jag se vad jag hittar på under kvällen. Lär nog inte göra så många knop om jag känner mig själv rätt. Tv, mackor, fruktsallad och pepsi max.. ja, något sådant lutar det åt. Haha.
Hur ska ni spendera er fredag?


Kommentarer
camilla

Låter som du haft en bra dag?:) lät som en urgod mat också:)



Här blir det ishockey ikväll:D



ha de toppen, kraam

2012-05-04 @ 20:14:43
URL: http://resanupp.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0