Dagens mående – Tummen upp!

Det var inte lätt att ta sig upp i morses. Med regnet smattrandes mot rutan och en trötthetskänsla från helvetet så kände jag att jag helst hade velat legat kvar i sängen hela dagen. Men upp och hoppa – frukost var tvunget att intas i tid, så jag åtminstånde hinner bli lite hungrig till lunchen. Ikväll är sista jobbkvällen för veckan så i morgon kan jag verkligen sova uuuut.
Jobbet gick förövrigt bättre igår. Möttes dock av en och annan gubbj*vel till kund, så tankarna var lite svävande, så några missar hann jag med under kvällen i allafall ;) Haha. Men det känns verkligen skönt att jag har kommit in i det nu. I början frågade jag tusen frågor. "Hur stor är en stor pommes?, vad ska det vara på denna hamburgaren?". Jag tappade mat, slog in fel i kassan, gav ut fel menyer..osv Men nu är det andra bullar. Nu är jag snabb som vinden ska ni veta ;) Och jag är inte mer än en liten människa, så jag tillåter mig själv att göra lite fel :)
Ska åka till stan och ta en kopp kaffe nu på förmiddagen. Sedan blir det lunch här hemma med Mami. Vill ni veta vad jag har ett konstigt sug efter idag? En krämig risotto. Va ? Vart kom det suget från undrar jag? Dock vet jag inte hur man gör en risotto, så det sugen får jag stilla på restaurang i sinom tid istället.
Föresten så är det mysigt när det regnar. Det innebär att man med gott samvete kan krypa ner under en filt och kolla på film hela dagen med värmedynan. (Det är precis så jag ska tillbringa eftermiddagen var tanken). Dock brukar jag alltid kunna göra det med gott samvete, men ändå ;) Jag är rätt lat av mig förstår ni.. hoho. PUSS


Kommentarer
isa

visst är det skönt när man känner att man börjar bli bra på saker och lär sig hur det funkar? du gör säkert väääärldens goadaste burgare. hehe. kramkram

2012-05-10 @ 14:20:18
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0