Fin dag!

Ååh vad den här fredagen blev fin! :) Visst, matkoman satte in rätt hårt efter lunchen. Blev ruggigt mätt. Betydligt mer mätt än när jag äter mina middag här hemma, faktiskt. Och det betyder ju såklart att jag åt mer än när jag är hemma – och det betyder ju i sin tur att det inte blev för lite. Nåja, lite dumtankar började virra i skallen. Men lagom till det så var det dags för shopping, så herr Ågren försvann lika fort som han kom.

Min tallrik (tallrikar) bestod av två små smaskiga sushibitar, ingefära, ingefära och ingefära (hoho), lite wokad kyckling med grönsaker, strimladbiff med bambuskott och en klick köttfärssås – bara för att den såg så förbannat god ut och så lite annat smått och gott :) Sedan har de världens godaste salladsbuffé med mängder med frukt och grönt. Tog om sisådär fyra gånger. Den ni! Inte konstigt att jag faktiskt fick matkoma.
Men jag säger det igen. Jag ska upp i vikt. Så varför inte passa på att äta lite mer när det ändå är extra gott? :)
Fick med mig massa fina saker hem också. (Snällismamma) Ska visa er sen. Kan säga som så, att jag är tre jackor rikare. Haha nödvändigt, javisst! Puss & Kram 


Kommentarer
tillfriheten

Åh vad härligt att du vågade ta om och verkligen njuta! Det är ju precis det man ska göra på buffeér! Kram :)

2012-05-11 @ 20:16:11
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
anonym

Härligt, vilket framsteg:)! Hur långt har du kvar till din målvikt? Tar du näringsdrycker till hjälp med viktuppgången?

2012-05-11 @ 22:18:04
Cecilia

Sv Anonym: Känns grymt fint! :) Jag har faktiskt inte bestämt någon målvikt. Så har inga "exakta kilon" som jag ska gå upp. Nixx, dricker inga ND´s i dagsläget :)

2012-05-11 @ 22:40:43
URL: http://vagenupp.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0