Grillskivor

Trots att jag är ledig hela dagarna fram tills sju så hinner jag knappt med att göra vad jag ska. Jag går upp vid tio, äter frukost, hamnar i soffan i någon timma, åker och handlar, lagar mat, sen sover jag middag och sen är det dags för mat igen innan det bär av till jobbet. Haha. Inrutat och bra!
Brukar ju säga att jag blir förbannat rastlös om jag inte gör något på dagarna. Men nu när jag jobbar på kvällen så blir jag inte det minsta rastlös. Det känns lixom okej att inte göra något vettigt då, med tanke på att jag faktiskt ska iväg och jobba.
Idag har jag iallafall hunnit med att fixa det sista med beställningarna. Skönt att ha det gjort. Har även tillbringat lite tid med en vän i solen i två olika omgångar, handlat och lagat mat till mig och mamma. Nu är det dags att sova lite middag och sedan är det mat – igen. Gott och nödvändigt!
Dagens lunch blev i stil med den här

Under våren/sommaren så finns det så otroligt mycket gott kött att hitta i affären. Sådana där färdigmarinerade grillskivor är en storfavorit hos mig när det kommer till sommarmat. (Tips!!) Mört, smakar guddomligt och är lätt att tillaga. Köpte en med bbq-smak idag och serverade tillsammans med en kall sås med gräslök, potatis och en blandsallad med massa gottigt i. Så till er som inte är vegetarianer där ute – iväg och köp grillskivor med er!!


Kommentarer
k a r i n

Sv: Ja, jag är peppad deluxe! :) Du med hoppas jag?

2012-05-07 @ 16:24:50
URL: http://raindance.blogg.se/
Nina

Hej,

Jag vet inte om du har skrivit det någonstans men hur ser ditt "matschema" ut som du har fått för att komma upp i vikt, behöver ha lite inspiration och förslag hur mycket jag ska äta för att öka i vikt också för mitt schema jag har är verkligen inte bra :S



Ha det bra!

Kram och kämpa på!

2012-05-07 @ 17:03:16
Cecilia

Sv Nina: Jag har tyvärr inget exakt matschema som jag går efter! Ser till att äta ofta och mycket bara. Hur ser ditt matschema ut nu ? :)

2012-05-07 @ 17:21:22
URL: http://vagenupp.blogg.se/
Karolina

Tack finis! De är från top shop :)

2012-05-07 @ 17:36:26
URL: http://akleian.blogg.se/
Nina

Frukost: 1 portions gröt med mjölk plus kaffe eller te

mellanmål: frukt

lunch: 3dl grönsaker kokta och 3 dl okkota grönsaker

15g kött/fisk etc

Middag samma sak

kvällsmål: macka med matigare pålägg eller yoghurt med frukt och bär i



Jag går inte upp av detta snarare ner :S

2012-05-07 @ 20:07:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0