Hektisk dag

Den mest hektiska dagen på jobbet sedan jag började. Busslass efter busslas kom in. Men allting och har gått kanon och jag har bannemej inte tabbat mej en endaste gång. Tiden går fort när man har mycket att göra också. Dock blir det lite jobbigt med maten när det är mycket att göra. Det är inte det att jag inte får i mig det jag ska, men kruxet är att jag får slänga i mig maten på bara några få minuter. Vilket är något jag avskyr. Jag vill kunna sitta ner i lugn och ro och njuta av mina måltider – vilket jag inte har kunnat göra idag.
Som tur är så har jag inte så många sådana här dumma jobbtider kommande veckor. Så det känns iallafall rätt bra :) Nu är jag hemma igen och har precis ätit kvällsmat. Var hungrig som en varg när jag kom hem. Trots att jag har ätit som en "vanlig dag" så var jag ändå hungrigare än vanligt när kvällsmaten skulle i magen. Och det är ju yttligare ett tecken på att det går åt mycket energi av att stå upp och jobba hela dagarna.
Resten av kvällen ägnas åt att vila benen, dricka té, kolla på tv och vara allmänt slapp. En fredag som jag uppskattar helt enkelt. Och så vill jag tacka för alla fina kommentarer jag får. Det uppskattas det med. Hoppas ni får en lugn och fin 


Kommentarer
Ida

Ikväll måste ja bara säga; jag älskar dina bilder!

Du är riktigt skicklig!!

2012-05-18 @ 20:55:17
URL: http://skeptisk.blogg.se/
camillaa

Skönt att de flöt på så bra:) fast lite jobbigt när man måste stressa



vad ska du hitta på idag?:) kram på dig

2012-05-19 @ 08:30:42
URL: http://resanupp.devote.se
Linnéa

SV: Tightsen är från gina och shortsen från topshop!

2012-05-19 @ 10:22:17
URL: http://linneajoha.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0