Städ

När energin är lägre än lägst och matkoman större än störst, så föreslår Papi att vi ska röja nere i "utklädnings-rummet". Sagt och gjort. Hela sju stora sopsäckar är påväg till tippen. Haha. Det är ett under hur allt faktiskt kunde få plats där inne i det lilla rummet.
Hur som helst. Middagen idag blev gudagod. Kladdigt, men mättande ;) Mamma trodde att hon hade köpt benfritt kött. Men så var då inte läget. Så fick sitta och gnaga och pilla med händerna. Men gott, det var det! :) Lite senare väntar även löjromstoast. Nåja – för min del blir det dock räkor. Och vet ni? En räkmacka med en god sås/röra på toppen är hundra gånger godare än en räkmacka med endast räkor – det har jag insett. Eller ja, det är väl något jag alltid har vetat, men inte har ätit, om man säger så. Ska det vá så ska det vá! 
Energin har tyvärr inte hittat tillbaka till mig ännu. Kroppen känns tung och huvudet ligger sisådär tre steg efter. Är det för att det är helg och jag kopplar av? Eller har det med något annat att göra? Jag vet inte, men jag hoppas att den hittar tillbaka tills i morgon.


Kommentarer
Anonym

Sv: åå då får vi hoppas att båda vi mår bättre imorgon :/ KRAM!

2012-05-12 @ 20:52:26
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0