Syttonde Maj

Hej hörni!
Har det jätteskönt här ute. Sitter i soffan, framför brasan och har det allmänt lugnt och skönt. Men har även hunnit med att rensa i skåpen och lite andra nödvändiga saker.
Sitter och planerar inför helgen då jag kommer vara själv hemma. Och det betyder i sin tur att jag ska laga mat till endast mig själv. Jag behöver inspiration. Så nu vill jag att ni tipsar mig om era bästa frukostar samt eran favoritmat till lunch/middag. Hit me!


Kommentarer
isa

ÅH! har kommer tips från mästerkocken på mat som jag äter ;)

frukost: tekakor med ost och tomat. grovt bröd med kalkon. musli med fil och musli. annars kan du baka scones med kaffe? :D

lurre; köp strimlad skinka och gör nån smarrig skinksås. Eller köp ett paket korv och skär slantar och färdig pastasås som du blandar ner korven i. lätt o gött ;)

2012-05-17 @ 14:57:27
URL: http://cookiedough.spotlife.se
k a r i n

Sv: Ja, testa. De är verkligen supergott!! :) Hm, favoritfrulle.. har nog ingen sådär. Men jag älskar gröt, med äppelbitar och kanel :) Jag älskar wraps! Så enkelt att slänga ihop med. Går att variera bra med. Kyckling + grönsaker + någon go röra är gott. Man kan ju ha keso mm i också. Bara fantasin som sätter stopp ;) Fiskpaket är gott också. Bara att lägga fisk och önskade tillbehör, som kryddor, tomatbitar, olja mm.. i folie och in i ugnen. Sedan servera med potatis och en kallsås :) Har du bra tips till mig kanske? :)

2012-05-17 @ 17:12:38
URL: http://raindance.blogg.se/
Sara

Bästa lunchen är lax som man tillagar i ugnen med chili och ingefära som krydda. Är superlätt tar max 20 minuter

Till frukost kan jag rekommendera gröt med hallon.

2012-05-17 @ 17:49:17
URL: http://www.saraflodin.wordpress.com
Sara

Du kan göra toast! har ni inget mackjärn finns ju våffeljärn, gottgott! Man kan ju variera i all oändlighet vad man ska ha i, sen är ju omelett såååå gott! :)

2012-05-17 @ 18:55:19
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
camillaa

något jag verkligen kan rekommendera som är superlätt är stekt kycklingfärs med wokade grönsaker som man serverar ed ris/bulgur och sötsur sås:D bland de godaste jag vet :)

2012-05-17 @ 19:05:18
URL: http://resanupp.devote.se
linnea

Min kycklingpasta!? :) Sen typ makaroner med köttbullar? Enkelt när man är ensam! Pyttipanna älskar jag - superenkelt!

Frukost säger jag min stående egna: gröt med två smörgåsar med pålägg, mjölk och kaffe. Gröt kan varieras i all oändlighet och smörgåsarna likaså. Det står man sig i alla fall bra på - en frukost av normal stl!

2012-05-17 @ 21:16:07
URL: http://linneahs.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0